Connect with us

slideshow

Εμπειρία στην επίθεση ο Ίκαρος Καλλιθέας Ν. Φαλήρου

Published

on

Ο Ικαρος Καλλιθέας Νέου Φαλήρου με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει,την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θωμά Μακρή. Ο έμπειρος στράικερ είναι μιά ακόμα πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδαςκαι θα βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των αγωνιστικών στόχων της ομάδας.
Ο Θωμάς ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από την ομάδα της Ξάνθης με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Α Εθνική.Ακολούθως παραχωρήθηκε ως δανεικός στο Αιγάλεω, με το οποίο ξεχώρισε και έγινε Πανελλήνια γνωστός κερδίζοντας το πρωτάθλημα της Β Εθνικής αναδεικνυόμενος ως κορυφαίος σκόρερ της κατηγορίας. Μετά το Αιγάλω έπαιξε στην Χαλκηδόνα και 1,5 χρόνο αργότερα επέστρεψε στο Αιγάλεω όπου αγωνίσθηκε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ πραγματοποιόντας εξαιρετικές εμφανίσεις.Εχει αγωνισθεί επίσης στον Ηλισιακό, τον Εθνικό Αστέρα,ΠΑΟ Αγίου Δημητρίου, Χαιδάρι, Αγία Παρασκευή. Πέρσυ ήταν στην Δόξα Βύρωνα. Ο Θωμάς έχει ύψος 1,87 και είναι από τα πιό αποτελεσματικά σεντερ φορ περιοχής. Εκτός από την ποδοσφαιρική του σπουδάια παρουσία έχει αφήσει παντού το στίγμα του σαν ένα εξαιρετικό παιδι, σωστός επαγγελματίας, συνεργάσιμος, ενθουσιώδης, ακούραστος και ένας υπέροχος οικογενειάρχης.
Θωμά ο Ικαρος σε καλωσορίζει στην ποδοσφαιρική του οικογένεια, και σου ευχεται υγεία και κοινές ποδοσφαιρικές επιτυχίες.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply