Connect with us

stoplekto

Ελπίζουν στο Θησέα

Published

on

Από τον Θησέα λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

«Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος του Α΄ ομίλου της Β΄ κατηγορίας ο ΘΗΣΕΑΣ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, θέση που εάν παραμείνει μέχρι το τέλος θα ξεκινήσει την διαδικασία των play off με το πλεονέκτημα των τριών βαθμών.

Θα μπορούσε η ομάδα βέβαια με βάση εκτίμησης τον 1ο γύρο όπου είχε πολύ καλό ρυθμό απόδοσης με χαμένους μόνο 12 βαθμούς να βρισκόταν πολύ υψηλότερα στην βαθμολογία.

Όμως στον Β΄ γύρο έχοντας μια παρατεταμένη αγωνιστική κοιλιά εδώ και 6 αγωνιστικές, με 5 ισοπαλίες και μια ήττα και μόλις 2 τέρματα στο ενεργητικό, έχουμε χαμένους 19 ολόκληρους βαθμούς.

Παρ΄ όλα αυτά τα αγωνιστικά προβλήματα, η ομάδα κερδίζοντας τα δύο τελευταία παιχνίδια με Ολυμπιακό Κερατσινίου και Κύπρο Κορυδαλλού θα ξεκινήσει τα play off με συν 3 βαθμούς.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Κερατσινίου ο προπονητής Θ. Ντέμος προετοιμάζοντας την ομάδα με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς ελπίζει στην συμμετοχή του στόπερ Γρ. Τζεγιαννάκη ο οποίος ήταν τραυματίας, επανέρχεται ο Ντούκα μετά από τιμωρία μιας αγωνιστικής και ίσως ο Γ. Χαιρέτας ο οποίος είχε τραυματισθεί σε τροχαίο. Επίσης ο Δ. Χαιρέτας δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα λόγω ότι βρίσκεται στρατευμένος σε μονάδα στην Κομοτηνή»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply