Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ελλάς Ποντίων : Εγκώμια στους γονείς των  αθλητών της Ακαδημίας

Published

on

Ανοικτή επιστολή προς τους γονείς των αθλητών απευθύνει μέσω της στήλης ο  υπεύθυνος της Ακαδημίας της Ελλάδας Ποντίων Χρήστος Αποστολίδης.: Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Ο Υπεύθυνος της ακαδημίας εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά σας στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε και αναγνωρίζοντας την καθοριστική συμβολή σας στην επιτυχία του αθλητικού μας έργου θεωρεί υποχρέωση να σας ευχαριστήσει θερμά για την συμμετοχή σας.

Με την συμμετοχή σας βοηθάτε και εσείς στην περαιτέρω ανάπτυξη και στην συνεχή βελτίωση του επιπέδου των υπηρεσιών μας, με γνώμονα τις ανάγκες βελτίωσης των αγωνιστικών συνθηκών και δομών ανάπτυξης. Η ανάπτυξη της θα βοηθήσει στην άριστη, άρρηκτη και μακροχρόνια σχέση μας.

Η διαρκής  και σε βάθος αναβάθμιση του επιπέδου και η όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική παρουσία των τμημάτων θα βοηθήσει στην διατήρηση και θα δημιουργήσει αγωνιστικά πρότυπα αλλά και κοινωνική προσφορά στην νεολαία.

Η προσφορά σας αυτή φανερώνει αγάπη και ενδιαφέρον και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας διότι ενισχύσατε την προσπάθεια μας στο να λειτουργήσουμε αρμονικά.

Σας ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και να ευοδωθούν οι στόχοι που έχετε βάλει.

Ευχαριστούμε που σας έχουμε ‘’ συμπαίκτη ‘’ στο αγώνα μας.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply