Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εκτόξευση με Πασαλίδη ο Άρης Πετρούπολης

Published

on

Αν η πορεία που πραγματοποίησε τα τελευταία χρόνια οφείλετα σε έναν λόγο εκείνος έιναι ο εξής: Ότι οι κινήσεις που έγιναν από πλευράς διοίκησης ήταν απόλυτα στοχευμένες. Η αναφορά μας γίνεται στον Άρη Πετρούπολης, η διοίκηση του οποίου έκανε πράξη τα όσα ειπώθηκαν στη Γενική Συνέλευση ότι δηλαδή σκοπός αποτελεί να ανέβει ο πήχης και η ομάδα να πραγματοποιήσει καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρυσι. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να δοθεί βάθος στο ρόστερ και να αποκτηθούν όχι απλά παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία αλλά και πρόσωπα ικανά που έχουν σταθεί σε ανώτερα πρωταθλήματα.

Παρ’ όλα αυτά, οι ιθύνοντες του συλλόγου από τα δυτικά προάστια δείχνουν ότι έχουν βαλθεί να μπουν για τα καλά στο στόχαστρο με τις ομάδες που θα βρίσκονται στη σκέψη όλων ως τα σύνολα που θα έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους.

Δεν εξήγεται διαφορετικά η κίνηση που έκανε ο προέδρος του συλλόγου, Νίκος Κούστας ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του κατάφεραν να αποσπάσουν το ‘ναι’ από έναν ποδσοφαιριστή του οποίου η ποιότητα είναι ικανή να ανεβάσει όχι ένα αλλά πολλά επίπεδα το σύλλογο.

Συγκεκριμένα, οι διοικούντες του συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία με τον 21χρονο επιτελικό μέσο που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια στα άκρα και ο λόγος γίνεται για τον Χριστόφορο Πασαλίδη.

Πρόκειται για ένα βραχύσωμο ποδοσφαιριστή με κύριο χαρακτηριστικό του την ταχύτητα και την άριστη τεχνική κατάρτιση που σε κάνει να… ξεφεύγεις και να αναρωτιέσαι πως το παιδί αυτό δεν έκανε το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.

Προηγούμενος σταθμός του Πασαλίδη ήταν η Κόρινθος 2006 όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα με το παιχνίδι της συγκεκριμένης ομάδας να βασίζεται εξ ολοκλήρου στο νεαρό ποδοσφαιριστή.

Το νέο απόκτημα του Άρη έχει περάσει ακόμη από Αστέρα Βάρης και Αιολικό ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.