Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διπλό στην Καισαριανή ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Published

on

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που καταβάλει γα την αποφυγή του υποβιβασμού σημείωσε ο Ολυμπιακός Λιοσίων στην Καισαριανή καθώς επικράτησε με 2-1 του ουραγού Εθνικού Αστέρα. Οι ερυθρόλευκοι έχουν συγκεντρώσει πλέον 33 βαθμούς και θα περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της Ηλιούπολης και των Σουρμένων που βρίσκονται στη 12η και 13η θέση αντίστοιχα έχοντας ωστόσο ένα ματς λιγότερο.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Χαντέ μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο 21′ με σουτ του Παπανικολάου. Στο 35′ ο Παπαδόπουλος είχε δοκάρι, με τους γηπεδούχους να ισοφαριζουν στο 45+1 με τον Ντα Κόστα. Στην επανάληψη, το συγκρότημα τα δυτικά προάστια επέβαλλε το ρυθμό του και στο 65′ ο Κίτσιος διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στάθηκε άτυχος στο 70′ και στο 85′ αφού οι προσπάθειες του σταμάτησαν στο δοκάρι της εστίας του Καφκιά.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Καφκιάς, Καρβελλάς, Αδαμάκης, Μπάλαγκας, Μπαρκιτζόγλου, Σεφέρης (71′ Πετρόπουλος), Μουστόπουλος, Ρούφης, Γραμμόζης (22′ Ντα Κόστα (69′ λ.τρ. Χαρικιόπουλος)), Τσαμπάνης, Μπανεουρά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Στουραϊτης, Ρεστζόβ, Παπαδόπουλος, Καρίτζης, Μηλιώνης, Δασκαλάκης (20′ Σταματάκης), Κωνσταντινίδης, Λέκκας, Παπαθεοδώρου (58′ Ζέλο), Κίτσιος, Παπανικολάου (89′ Κάσος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply