Connect with us

6ος Όμιλος

Διπλή επιβεβαίωση στον Ιωνικό

Published

on

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τον Γιάννη Πολυχρονάκη να αποτελεί την επόμενη κίνηση του Ιωνικού.

Αναλυτικά, το κείμενο:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσουμε το νέο απόκτημά μας Γιάννη Πολυχρονάκη.

Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό οποίος μπορεί να βοηθήσει και τη μεσαία γραμμή ως «εξάρι». Ο Πολυχρονάκης έχει αγωνιστεί σε Τυληκράτη και Θεσπρωτό στη Γ’ Εθνική, αλλά και στο Φωκικό στη Football League. Έχει θητεία ακόμα και στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της Γερμανίας με τη φανέλα της Sonnenhof. Ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα, του ευχόμαστε υγεία και μόνο επιτυχίες με το αστέρι στην καρδιά.

Εκτός από τη μταγραφή του Πολυχρονάκη, ακόμη ένα ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας επιβεβαιώθηκε αφού τη φανέλα με το Αστέρι στο στήθος θα φοράει και ο ακραίος επιθετικός, Οδυσσέας Γεωργιάδης.

Αναλυτικά, το κείμενο

Η Διοίκηση του Ιωνικού με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ακραίο επιθετικό Οδυσσέα Γεωργιάδη. Ο Οδυσσέας μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Άρη Αβάτου που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και εδρεύει στην Ξάνθη. Είναι γνωστός στο κοινό του Πειραιά αφού έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του με επιτυχία στον Ατρόμητο, την περίοδο που αγωνιζόντουσαν σε Δ’ και Γ΄Εθνική Κατηγορία. Επίσης μέσα στις ομάδες τις οποίες έχει αγωνιστεί ο Οδυσσέας είναι ο Πανθηραϊκός και η Κηφισιά.

Η ομάδα τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες φορώντας τη φανέλα με το αστέρι.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply