Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διάνα Ηλιούπολης-Δόξα Βύρωνος 1-4

Published

on

Η Δόξα Βύρωνος άφησε την ήττα της πρεμιέρας και πέτυχε μια σπουδαίας σημασίας νίκη επικρατώντας με 4-1 της Διάνας Ηλιούπολης εκτός έδρας παίρνοντας το πρώτο της τρίποντο στη φετινή σεζόν. Αντίθετα η Διάνα παρότι προσπάθησε αρκετά δεν τα κατάφερε μένοντας για δεύτερο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη. Στο 15′ ο Γκουντελίτσας έκανε το 0-1, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 47′ με τον Χρήστο Μπαλαφούτη. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν καποιε ευκαιρίες για να κάνουν το 2-1, με τον Γεωργουδάκη στο 65′ να σημειώνει το 1-2 για την ‘κυανή θεα’. Στο 70 ‘ο Κασσιανός έκανε το 1-3, με τον Πλουμή στο 78’ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Τσαβαλιάς) Κόρρας, Σάρας, Βουτάς, Γιαννακόπουλος, Ταράτσας, Φαρμάκης, Μπαλαφούτης Χρ., Ρούσεφ, Κότσης (46′ Σταθακόπουλος), Μιχελής (70′ Παπαδημητρίου), Ξηντάρας (85′ Μπαλαφούτης Α.).

ΔΟΞΑ (Λούκας Ρόππας): Βακερλής, Μαραγκουδάκης (60 Κασσιανός), Κατσούδας (80′ Βλάχας), Βακερλής Π. (70′ ‘ Πιτσινός), Γκουντελίτσας, Χαλβαντζής, Γεωργουδάκης, Ρόππας, Πλούμης, Γκάμπριελ, Παρασκευόπουλος.