Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δηλώσεις Αλεξάκη-Δωματιώτη

Published

on

Η Ηλιούπολη νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό Λιοσίων στην έδρα του. Τις δηλώσεις των δύο προπονητών εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας stoplekto.gr αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Αρχικά ο κύριος Αλεξάκης δήλωσε: ”Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Δημιουργήσαμε φάσεις, σκοράραμε αλλά δυο σοβαρά λάθη μας έδωσαν στην Ηλιούπολη το προβάδισμα δυστυχώς. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν βγήκαμε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο. Ηττηθήκαμε και πιστεύω οφείλεται στην χαλαρότητα. Κάναμε δύο νίκες αλλά δεν έπρεπε να σταματήσουμε εκεί. Θέλω η ομάδα να συνεχίσει δυνατά και να αφυπνιστεί για την συνέχεια.”

Με την σειρά του ο κύριος Δωματιώτης επισήμανε: ”Δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο αλλά εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του Ολυμπιακού για να πάρουμε το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μαγική η εικόνα της Ηλιούπολης. Με χαροποίησε το γεγονός ότι οι παίκτες μου έπαιξαν τόσο καλά αλλά ήταν πολύ όμορφο να βλέπεις την κερκίδα να αναγνωρίζει την προσπάθεια σου και να σε χειροκροτεί. Μιλάμε για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Τέλος, ο διαιτητής του αγώνα δεν μας έδωσε δύο πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο. Ακόμα και η κερκίδα συμφωνούσε μαζί μας. Πιστεύω ότι ήταν απλά μια κακή μέρα για εκείνον γιατί προσωπικά τον θεωρώ ελπιδοφόρο διαιτητή. Συνεχίζουμε.”

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply