Connect with us

8ος Όμιλος

Γιαλούσης: “Είμαστε το φαβορί και θα το αποδείξουμε”

Published

on

Μετά από αρκετά χρόνια γύρισε, και όχι απλά εγκληματίστηκε γρήγορα στα.. θέλω της νέας του ομάδας, αλλά απέδειξε ότι ήταν σα να μην είχε φύγει ποτέ από τον Ηρόδοτο.

Ο λόγος για τον Λευτέρη Γιαλουσή ο οποίος παραμονή του αγώνα με το Αιγάλεω στο ντέρμπι κορυφής στον 8ο όμιλο παραχώρησε δηλώσεις λέγοντας : Eίναι η αλήθεια πως πρόκειται για ένα διαφορετικό ματς από ολα τα υπόλοιπα αφού πρόκειται για ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες. Είμαστε το φαβορί και νομίζω θα το αποδείξουμε στο γήπεδο”. Ερωτηθείς εάν αγχώνει εκείνον και τους συμπαίκτες του το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που έχει κοινό στόχο με τον Ηρόδοτο, ο Γιαλούσης δήλωσε: Δεν μας αγχώνει κάτι για αύριο, ειδικα εάν παρουσιαστούμε όπως κάνουμε σε εντός έδρας μας εχουμε πολλές πιθανότητες’

Στη συνέχεια, ο έμπειρος στόπερ, έστειλε το δικό του μήνυμα στο κόσμο της Νέας Αλικαρνασσού λέγοντας: “Στον κοσμο θελω να πω πως πρεπει να δωσει βροντερο παρων γιατι ειναι ειναι καλο παιχνιδι και θελουμε την στηριξη του για να μας βοηθησει και να απολαυσουμε ενα καλο παιχνιδι”