Connect with us

stoplekto

Γαλούνης: « η Αμφιάλη πέθανε όρθια»

Published

on

Υποβιβάστηκε στην Β’ Κατηγορία η Αμφιάλη γεγονός που προκάλεσε θλίψη στον κόσμο της . Μέσω της στήλης ο τεχνικός Χάρης Γαλούνης κάνει τη δική του κατάθεση ψυχής:

«Η μεγαλύτερη μου αγάπη η Αμφιάλη έχασε την κατηγορία και υποβιβάστηκε στη β’ Πειραιώς. Όλοι αυτοί που διαφωνούσαν από την αρχή της σεζόν για αυτό το τρόπο λειτουργίας της ομάδας μας(δηλ να αγωνιστεί η ομάδα με δικά της παιδιά και χωρίς χρηματισμό κανενός ποδοσφαιριστή) σήμερα δικαιώνονται  περίτρανα. Είχαν δίκιο,,,,, πολύ δύσκολο να κρατήσεις μια ομάδα στην Α’  κατηγορία μόνο με παιδιά της ακαδημίας σου. .Ζητώ προσωπικά συγγνώμη  από  όλους αυτούς που είχαν διαφορετική φιλοσοφία, και στην αρχή της χρονιάς αντιδρούσαν για αυτό το μοντέλο ομάδας….Όμως πέραν της βαθμολογικής συγκομιδής η επιτροπή ποδόσφαιρου σε όλα τα υπόλοιπα στάθηκε αντάξια του ονόματος του συλλόγου!!!!

Ήταν αξιοπρεπής πειθαρχημένη συνεπής και συνετή!!!, ,Αξιοποιήθηκε το εφηβικό μας τμήμα παίζοντας πολλά παιδιά στην ανδρική ομάδα, και ανεβαίνοντας κατηγορία εφηβικού αφού τερμάτισε στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας !!! το ρόστερ μας διατηρήθηκε έχοντας 24 αθλητές στην προπόνηση, η ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη ήταν υποδειγματική, οι απαραίτητες κοινωνικές εκδηλώσεις του σωματείου τηρήθηκαν στο έπακρο, στο κομμάτι του μάρκετινγκ πήγαμε άριστα έχοντας κιόλας από τώρα ήδη σχεδιάσει και εξασφαλίσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των εξόδων του επόμενου χρόνου.

Το ταμείο μας δεν είναι μείον και υπάρχει για πρώτη φορά τεράστια διαφάνεια στις κινήσεις λογαριασμών, Ανακαινίστηκαν τα γραφεία μα;. Τέλος έχουμε ήδη προγραμματίσει και σχεδιάσει το μέλλον μας και καλούμε την Τετάρτη σε ανοιχτό ΔΣ , όλους τους φίλους που θέλουν να συμμετέχουν στον σχεδιασμό της ΑΜΦΙΑΛΗΣ…. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που ήταν  δίπλα στην ομάδα που κράτησαν ψηλά τον πήχη της αξιοπρέπειας μας,…..

Κύριοι πεθάναμε σήμερα, αλλά πεθάναμε όρθιοι και με τα μάτια ορθάνοιχτα. Ευχαριστώ και συγνώμη από τον οποιονδήποτε πικράναμε »

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply