Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Βρήκε εφοπλιστή ο Καραβίτης στο Χαϊδάρι

Published

on

Συνεχίζεται η προσπάθεια του Π. Καραβίτη για να βρει ανθρώπους που θα ενισχύσουν και θα στηρίξουν την προσπάθεια του Α.Ο. Χαϊδαρίου για επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, με επιτυχία στέφθηκαν οι επαφές του με τον Χαϊδαριώτη εφοπλιστή κ. Κώστα Λυμπουσάκη, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ομάδα και δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει οικονομικά την ομάδα σε αυτή την προσπάθεια που θα κάνει φέτος. Στη βοήθεια του κ. Λυμπουσάκη, θα πρέπει να προσθέσουμε και τη βοήθεια που θα προσφέρουν στο σύλλογο φέτος οι γνωστοί Χαϊδαριώτες επιχειρηματίες κ.κ. Βουρλούμης, Καραντινός, Καστανός, Χαραλαμπίδης, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη οντότητα στην προσπάθεια που κάνει ο κ. Καραβίτης, για να διασφαλίσει τη διοικητική σταθερότητα στο σύλλογο.

Στα αγωνιστικά, η ομάδα ξεκινά προετοιμασία στις 4 Αυγούστου, στο “Τ. Χαραλαμπίδης”, με τον κ. Ασπρογέρακα και τη διοίκηση, να μη βιάζονται να ενώσουν τα “κομμάτια του παζλ”, αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ο κ. Καραβίτης τόνισε ότι: “Δε βιαζόμαστε να αποκτήσουμε παίχτες. Αυτό που μας ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι, όσοι έρθουν, να ταιριάζουν με τη φιλοσοφία της ομάδας. ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι οι ακαδημίες μας έχουν μεγάλα ταλέντα, τα οποία και φέτος θα προωθήσουμε στην α’ ομάδα.”

Τέλος, η διοίκηση ευχαριστεί τους αποχωρήσαντες Μαχαίρα (σε ομάδα του Πειραιά λόγω ηλικίας), Ταράτσα (επιστρέφει στο Χολαργό), Σουμελίδη (μεταγράφηκε στον Πανερυθραϊκό), Τσούκη (μεταγράφηκε στο Μοσχάτο), Ρούπι (μεταγράφηκε στους Τράχωνες) και Παπούλια (ελεύθερος) για τη μεγάλη προσφορά τους και τη συμβολή τους στην κατάκτηση του τίτλου την περασμένη σεζόν.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply