Connect with us

stoplekto

Α.Ε Μεταμόρφωσης – Πανθησειακός 4-3

Published

on

Η Μεταμόρφωση κέρδισε 4-3 τον Πανθησειακό. Στο 5′ ο Ευσταθίου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με απευθείας φάουλ. Στο 18′ ο Βανδώρος έκανε το 2-0 με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Δαβερώνη. Στο 23′ μείωσε ο Χάνας σε 2-1 με σέντρασουτ. Στο 30′ ο Πανθησειακός κέρδισε πέναλτι για χέρι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Αλεξόπουλος, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Στο 50′ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με πλασέ του Ζαφειράτου. Η ομάδα της Μεταμόρφωσης ισοφάρισε σε 3-3 με κεφαλιά του Βαν Αμερόγκεν. Το νικητήριο τέρμα σημείωσε ο Μούκας στο 82′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και διαμόρφωσε το τελικό 4-3. Η ομάδα του Πανθησειακού έμεινε στο 83′ με δέκα παίχτες εξαιτίας της αποβολής του Πουλάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπαμπάς, με βοηθούς τον Μουρουνάκη και τον Ματσούκα.

Α.Ε ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Ιωαννίδης, Κίτσος, Ευσταθίου, Κοκκινόπουλος, Βανδώρος, Λύγκος, Γκεστένια, Σκορδάς(59′ Ζήκος), Γκολφινόπουλος(74′ Μούκας), Δαβερώνης, Ηλιόπουλος(46′ Βαν Αμερόγκεν)

ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ: Κοντογιαννάτος, Αλεξόπουλος(74′ Βασιλόπουλος), Παπαδόπουλος, Καζαντζής, Κοράκι(88′ Μαμασούλας), Κωνσταντινίδης, Πουλάκης, Ζαφειράτος, Κόκας, Πέλα, Χάνας(65′ Κατωμέρης)

Αγνή Μιχαηλίδου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply