Connect with us

stoplekto

Ατρόμητος Πειραιά – ΑΣ Δραπετσώνα 3-0 

Published

on

Από τη στιγμή που ο Ατρόμητος Πειραιά βρήκε τον δρόμο για τα δίκτυα τα πράγματα έγιναν εύκολα γι’ αυτόν και το 3-0 επί του αξιόμαχου ΑΣ Δραπετσώνας  ήλθε φυσιολογικά .

Οι Καμινιώτες μπήκαν από την αρχή επιθετικά  ,αλλά ήταν δύσκολο να διασπάσουν την γρανιτένια άμυνα  των φιλοξενούμενων που κρατούσαν καλά  .

Στο 52’ όμως άλλαξε η εικόνα του αγώνα . Ο Ταμπάκης από δεξιά έκανε σέντρα και ο νεαρός  Γαβαλάς που προωθήθηκε σωστά με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 66’ μετά από κακή συνεννόηση  των αμυντικών ο Δανασής επωφελήθηκε  κέρδισε την μπάλα , αλλά βρέθηκε στο έδαφος σε  ανατροπή από τον Μακρή , και ο διαιτητής Δαμιανάκης με καθυστέρηση και με υπόδειξη του βοηθού Χρηστάκου καταλόγισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μητρόπουλος .

Και ενώ ο γκολκίπερ Μακρής απέκρουσε στο 69’ με υπερένταση  το σουτ του Μητρόπουλου , στο 75’ όμως στάθηκε άτυχος «χαρίζοντας »στους αντιπάλους του, το τρίτο τους τέρμα . Από 30 μέτρα ο Καρνέσης έπιασε σουτ , η μπάλα έφυγε από τα χέρια του τερματοφύλακα της Δραπετσώνας και ο Μητρόπουλος που καραδοκούσε , έγραψε από κοντά το τελικό 3-0 .

Καλός ο διαιτητής Δαμιανάκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Τράκας, Τζωρτζάτος, Γαβαλάς( 81’ Μαραγκός), Χριστόπουλος, Παλάτσιος( 78’ Λουβής) , Ταμπάκης, Βυζανιάρης, Μπαλτζάκης( 71’ Καρνέσης), Δανασής, Μητρόπουλος, Επιτροπάκης ( 79’ Γκιόκα )

ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: Μακρής, Γεροπαναγιώτης, Κουκούλας , Τριανταφύλλου, Χίου( 72’ Κτενάς) , Κασιαβός, Χαλικιάς Π., Δούφας, Μηταράς, Μακαρονάς(79’ Νίκας) Χαλικιάς Ε.