Connect with us

stoplekto

ΑΣ Λεωνιδίου : Με φιλοδοξίες και όνειρα….

Published

on

Ένα ερασιτεχνικό σωματείο  ο ΑΣ Λεωνιδίου που λειτουργεί όμως άψογα και επαγγελματικά έχει υψηλές φιλοδοξίες . Η διοίκηση του Στράτου Βερβεσού  που έχει αναλάβει τα δυο τελευταία χρόνια στοχεύει στην δημιουργία ενός ικανού συνόλου με σωστές βάσεις που θα μπορέσει στη συνέχεια να ανέλθει στη Γ Εθνική .

Παράλληλα γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες με αξιόλογους προπονητές που  προσπαθούν να αναδείξουν ταλέντα τα οποία θα επενδύσουν στη συνέχεια την ανδρική ομάδα. Ήδη τα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται αφού πέντε ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από την εφηβική ομάδα προωθήθηκαν στους μεγάλους .

Η προετοιμασία του ΑΣ Λεωνιδίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται στις, υψηλών προδιαγραφών, αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης .

Μέχρι τώρα στις μεταγραφές  ο σύλλογος έχει προχωρήσει στην απόκτηση επτά  ποδοσφαιριστών.

Είναι οι Σταύρος Λαμπρούσης από τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, Μπέκα Κιρβαλίτζε από την Ένωση Λέρνας, Κώστας Γιαννούσης από την Ανατολή Ιωαννίνων, και Γιάννης Λάλας από τον Απόλλωνα Τυρού και Ανδρέας Μπακάλης, Θοδωρής Κύριος & Γιάννης Παύλος από τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου Ο τελευταίος αγωνιζόταν και παλαιότερα στην ομάδα.

*Στα μέχρι τώρα τρία  φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα στα πλαίσια της προετοιμασίας έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες  .Από Αργοναύτη Νέας Κίου με 3-2  από την Δόξα Μεγαλόπολης ( 0-4) και τον Ολυμπιακό Γυθείου ( 0-3) . Όμως αυτό που ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση τον τεχνικό Γιάννη Νενεκούμη και τον συνεργάτη του Κώστα Διαμαντή  , είναι το μοντάρισμα  της ομάδας και όχι τα αποτελέσματα .

*Να σημειωθεί ότι στον  ΑΣ Λεωνιδίου λειτουργούν και τμήματα μπάσκετ και στίβου .

ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply