Connect with us

slideshow

Αστέρας..ο Μανδραϊκός!

Published

on

Στο πολυσυζητημένο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της Ελευσίνας παρουσία 500 και πλέον θεατών ο Μανδραϊκος επικράτησε του Αστέρα Μαγούλας με 1-0. Η ομάδα της Μάνδρας ήταν καλύτερη στο μεγαλύερο διάστημα του αγώνα και έδειξε ότι κάλλιστα θα μπορούσε να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Η Μαγούλα απο την πλευρά της, δίνει νέο φιλικό αύριο Κυριακή με τον Θρασύβουλο, είχε λίγα διαστήματα που θα  μπορούσε και εκείνη να πετύχει ένα γκολ. Οι περισσότερες πάντως φάσεις ανήκουν στον Μανδραϊκό που είχε αντίπαλο και τα δοκάρια.

Η ομάδα του Τέλη Πιστόλη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι δείγμα ότι στο 5’ μόλις λεπτό ο Αλιμπάς δέχθηκε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Δημητρόπουλο για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο. Στο 15’ οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις διαθέσεις τους και από φάουλ βολίδα του Παπουτσή η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Αγριμάκη. Τρία λεπτά αργότερα ο δαιμόνιος Λιοσάτος έπαιξε όμορφα το ένα – δύο με τον Κοκλιώτη μπήκε στην περιοχή αλλά τον πρόλαβε ο Έβερετ. Στο 20΄ ο Λιοσάτος και πάλι βρέθηκε σε θέση βολής μετά από υπέροχη ενέργεια, αυτή την φορά πρόλαβε ο Σωτήρχος .

Στο 22΄ ο Αστέρας απειλεί για πρώτη φορά μετά από σέντρα του Μαρή ο Μανίκας πλασάρει από καλή θέση αλλά αστοχεί.

Στο 30’ ο Λάμπρου μετά από πάσα του Ρόκα δεν μπόρεσε να σκοράρει .

Ένα λεπτό αργότερα ο Παυλίδης πιάνει όμορφη κεφαλιά μέσα από την περιοχή  αλλά ο  Αγριμάκης λέει όχι.

Στο 32’ ο Πιστόλης περνά τον Ραπτόπουλο αντί του Πετρώφ  αναγκάζεται να πάρει τον Λιοσάτο από δεξιά  ο Μανδραϊκος χάνει την φρεσκάδα που είχε επιθετικά και η ομάδα του Στέλιου Βογιατζή  ισορροπεί το παιχνίδι και να ψάχνει το γκολ με τον Μανίκα χωρίς όμως να τα καταφέρει .

Στο 42΄οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί πού έχουν την τελευταία ευκαιρία στο πρώτο μισό του αγώνα καθώς ο Ραπτόπουλος πρόλαβε τον Σωτήρχο αλλά το σουτ  δεν βρήκε στόχο.

Το δεύτερο μισό του αγώνα ξεκίνησε με τον Μανδραϊκο να έχει και πάλι την υπεροχή και στο 56’ ο Λιοσάτος από κάθετη πάσα του Τουρνά κάνει το 1-0 και τους φίλους των φιλοξενούμενων να πανηγυρίζουν στην κερκίδα. Δυο λεπτά αργότερα ο Παυλίδης χάνει την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του Μανδραϊκου και αναγκάζει τον Αγριμάκη να κάνει την απόκρουση του αγώνα

Και στο επόμενο λεπτό μετά από φάουλ του Πατσιονίδη απειλείται σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο που μεταφέρθηκε και στην κερκίδα αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων το επεισόδιο δεν πήρε έκταση.

Ο Στέλιος Βογιατζής στο σημείο αυτό αποσύρει τον Πατσιονίδη και βάζει στην θέση του τον Σερέπα και τον Ζαγοριανό στην θέση του Ρόκα.

Στα μισά του δευτέρου μέρος ο Αστέρας άρχισε να δείχνει τα καλά του στοιχεία σαν ομάδα σε συνδυασμό με την κούραση που έγινε φανερή στους φιλοξενούμενους , αλλά δεν είχε τον παίκτη στο κέντρο που θα έδινε φαντασία στο παιχνίδι του.

Στο 80΄ χάνει μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα αλλά ο Μανίκας μετά από άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα Τζουραμάνη στέλνει με κεφαλιά την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 86’ και πάλι ο Μανίκας από καλή θέση θα σουτάρει πάνω στον τερματοφύλακα.

Και την μεγάλη ευκαιρία πριν ο ρέφερι στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια χάνει ο Μανδραϊκος καθώς ο Ραπτόπουλος  τετ-τατετ με τον τερματοφύλακα δεν μπόρεσε να σκοράρει (απέκρουσε με τα πόδια ο Αγριμάκης).

** Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά το τέλος του αγώνα οι αντίπαλοι έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο.

 

Διαιτητής: Δημητρόπουλος με βοηθούς  Δημόπουλο και Κασαβέτη.

Αστέρας Μαγούλας: Αγριμάκης, Κουσουρής, Λάμπρου( 62’Τσούμπρος), Σωτήρχος, Κολοβός, Πατσιονίδης (59’Σερέπας),Έβερετ(86’Σιακαβάρας), Μαρής, Καλογρίδης(86’ Οξύζογλου), Ρόκας(59’Ζαγγοριανός), Μανίκας

 

Μανδραϊκός: Τζουραμάνης, Παπουτσής, Μαρκάκης, Χειμωνίδης, Χέλης, Κοκλιώτης(81’ Δήμος), Λιοσάτος(86’ Αράπογλου), Αλημπάς, Παυλίδης (61’Ζουραβλιώφ), Τουρνάς, Πετρώφ(32’ Ραπτόπουλος)

Γράφει ο Χ.Ντάρδας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply