Connect with us

3ος Όμιλος

Αστέρας Βάρης: Πήρε και Γιαννούλη-Φιλική ισοπαλία με Αιολικό

Published

on

Τις προηγούμενες ημέρες ο Αστέρας Βάρης είχε καταφέρει να προκαλέσει αίσθηση καθώς έκανε δικό του τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, Γιώργο Μαγγίνα. Ωστόσο, η διοίκηση των κυανόλευκων δεν σταμάτησε εκεί, αφού σκοπός της είναι να εμπλουτίσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας με ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να προσφέρουν λύσεις στο συγκρότημα του Φώτη Θανέλλα. Στο πλαίσιο αυτό οι ιθύνοντες του σωματείου ήρθαν σε συμφωνία με ακόμη ένα ικανότατο ποδοσφαιριστή ο οποίος αναμένεται να προσδώσει ποιότητα στην μεσαία γραμμή του Αστέρα. Ο λόγος για τον Διονύση Γιαννούλη ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας με τους κυανόλευκους. Πρόκειται για 24χρονο μέσο ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιξε στον Φωστήρα και στον Πανελευσινιακό ενώ έχει περάσει ακόμη από Σίλβια, Πανιώνιο και Κόρινθο.

Στο μεταξύ, σήμερα (Σάββατο ) το συγκρότημα του Φώτη Θανέλλα έδωσε φιλική αναμέτρηση με τον Αιολικό μένοντας στο ισόπαλο 2-2. Ο Αθηναϊκός σύλλογος απέδωσε κατά διαστήμτατα καλό ποδόσφαιρο και κατάφερε να σκοράρει χάρις σε γκολ του Κωβαίου και του Κουιρουκίδη. Από την άλλη πλευρά, οι νησιώτες προηγήθηκαν αρχικά με τον Μιχαλάκη και ο Λαλάς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Πάρη Μπακάλη ο οποίος συγκρούστηκε με αντίπαλο με αποτέλεσμα να του τοποθετηθούν ράμματα στο κεφάλι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φώτης Θανέλλας) Μαρινάκης, Ιωακειμίδης, Μανάλης, Δρακοντίδης, Νικολακόπουλος, Μάγγος, Φωστέρης Καζατζής, Μάμαλος, Τσαφταρίδης, Κωβαίος. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι Κουιρουκίδης, Βελέντζας, Νίκου, Κωνσταντίνου, Ρήγας.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Βαγγέλης Γούτης) Μάππας, Μουτζούρης Μ., Μουτζούρης Χρ., Παπαζούδης, Υπο Δοκιμήν, Μπακάλης, Καδδής, Γεωργιόπουλος, Πασαλίδης, Σεραφίγκος, Τόρρες. Στο β’ μέρος έπαιξαν Γωμος, Τριανός, Σαμπάνης, Γάλας, Μαγκανάς, Ζαγοριανός, Μιχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μαλάκος, Μίχος, Ανερούσης, Μιχαλακέλης, Σαπάνης, Λαλάς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply