Connect with us

6ος Όμιλος

Ασπροπυργος-Ιαλυσος 1-1

Published

on

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την έδρα της Δόξας Ασπροπύργου ο Ιάλυσος, έπειτα από το… πλασματικό 1-1 για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι τοξοβόλοι παρότι έμειναν πίσω στο σκορ αντέδρασαν σωστά και ισοφάρισαν, σπαταλώντας στη συνέχεια σωρεία ευκαιριών και βρίσκοντας κακό δαίμονα τον αντίπαλο πορτιέρο Διαμαντή, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Σκόρερ του αγώνα οι Σιδηρόπουλος και Παφιάκης.

Το ματς:

Πρώτη ευκαιρία για τον Ιάλυσο στα μέσα του ημιχρόνου/σκόραρε στην κόντρα ο Ασπρόπυργος

Έπειτα από ένα συντηρητικό εικοσάλεπτο, ο Ιάλυσος άρχισε να ανεβάζει στροφές και δημιούργησε την πρώτη του ευκαιρία στο 24′, όταν ο Δελαπόρτας υποδέχθηκε την μπάλα από πάσα του Πόποβιτς και σούταρε με το Διαμαντή να αποκρούει σε κόρνερ. Ο ίδιος παίκτης είχε ένα σουτ έπειτα από σέντρα του Παφιάκη, που κατέληξε εκτός εστίας στο 38′. Οι γηπεδούχοι που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαν απειλήσει καθόλου, κατάφεραν σε μια αντεπίθεση στο 43′ να ανοίξουν το σκορ. Ο Κατσίκης πήρε την μπάλα από δεξιά και συνέκλινε, μοίρασε στο Χαϊκάλη και εκείνος την κατάλληλη στιγμή έδωσε έτοιμο γκολ στο Σιδηρόπουλο που ανενόχλητος έγραψε το 1-0, στέλνοντας την ομάδα του με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Αντίδραση και ισοφάριση από τον Ιάλυσο

Οι παίκτες του Κώστα Βασιλακάκη, συνέχισαν να ελέγχουν το ρυθμό στην “επανάληψη” και στο 51′ άγγιξαν το γκολ με το σουτ του Δελαπόρτα που απέκρουσε ενστικτωδώς με τα πόδια ο Διαμαντής. Τελικά στο 58′ ο Σάββας Παφιάκης, με μια σέντρα σουτ από αριστερά ισοφάρισε για την ομάδα της Ρόδου σε 1-1. Δύο λεπτά αργότερα, ο Καμπλιώνης θα μπορούσε να είχε βάλει σε θέση οδηγού τον Ιάλυσο, όμως ο Διαμαντής ήταν αυτός που “νίκησε” στο τετ α τετ με τον επιθετικό των Τριαντενών. Ο ίδιος παίκτης στο 61′ δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ την παράλληλη πάσα του Φαβάλι, στέλνοντας με προβολή την μπάλα εκτός εστίας. Οι γηπεδούχοι είχαν κι αυτοί μια καλή στιγμή στο 77′ με το σουτ του Χαϊκάλη να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ανδρούτσου.

Σωρεία χαμένων ευκαιριών από τον Ιάλυσο και συνέχεια στο σόου Διαμαντή

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς, ο Ιάλυσος θα μπορούσε σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις να πάρει το “τρίποντο”. Στο 83′ ο Καμπλιώνης εκτέλεσε κόρνερ και την κεφαλιά του Τσούπρου απέκρουσε εντυπωσιακά ο …κέρβερος Διαμαντής. Ο τερματοφύλακας του Ασπρόπυργου απέκρουσε και το σουτ του Μπεγλέκτση στο 84′. Τρία λεπτά μετά, Δελαπόρτας και Φαβάλι δε συνεννοήθηκαν σωστά εντός περιοχής με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να παραχωρούν κόρνερ. Ο Τσούπρος πήρε την κεφαλιά όμως και πάλι ο Διαμαντής (με τη συνδρομή και των αμυντικών του) αποσόβησε το γκολ. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Δραγάτη, βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς, σε ένα ματς που ο Ιάλυσος θα μπορούσε να είχε “καθαρίσει” την υπόθεση νίκη.

MVP:

Ο Ηλίας Διαμαντής ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, σώζοντας το βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του. Πάρα πολλές και δύσκολες αποκρούσεις από τον τερματοφύλακα του Ασπρόπυργου.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Ασπροπύργου: Διαμαντής, Νικολάου, Στραγάκης, Χουστουλάκης, Μάγγος, Σιδηρόπουλος (68′ Καλογρίδης), Παπαναστασίου, Χαϊκάλης, Κατσίκης (92′ Καραγιάννης), Ατματζίδης (82′ Καλέμης)

Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (Κώστας Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Παφιάκης, Σταυλάς, Τσούπρος, Αρχοντούλης, Ρεκλείτης, Βλάχος (46′ Καμπλιώνης), Δελαπόρτας, Φαβάλι, Πόποβιτς (72′ Μπεγλεκτσής), Δήμας (44′ λ.τ. Χριστόφ)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply