Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απόδραση από το Χαϊδάρι για το Περιστέρι

Published

on

Το ντέρμπι των δυτικών προαστίων πήρε ο ΑΟ Περιστερίου που επικράτησε με 1-0 στο Χαϊδάρι της ομώνυμης ομάδας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με 17 λεπτά καθυστέρηση λόγω του νερού που είχε μαζευτεί στη μία εστία αλλά χάρις τη προσπάθεια των ανθρώπων του γηπέδου και των αναπληρωματικών ποδοσφαιριστών η κατάσταση έγινε καλύτερη. Το γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 15′ έπειτα από μακρινή μπαλιά του Χέλμη και μονοκόμματο σουτ του Ηλιάδη εντός περιοχής δυσκολεύοντας τον Μίχο. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά σε κάθε περίπτωση ο Περτσάς ή η άμυνα των ”ροσσονέρι” καθάριζαν τους κινδύνους που δημιουργούσαν οι Κοτσολάκος και Νικολάου κυρίως. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, οι φάσεις ήταν λίγες ενώ στο 58′ είχαμε ακυρωθέν γκολ. Το Περιστέρι ξεδιπλώθηκε όμορφα στην επίθεση, ο Χέλμης σκόραρε αλλά ο Ηλιάδης που σέντραρε υποδείχθηκε οριακά οφσάιντ. Με αυτή τη νίκη οι φιλοξενούμενοι και ο Πανερυθραϊκός έφτασαν στη δεύτερη θέση τους κυανέρυθρους με 46 βαθμούς.

Διαιτητές: Περράκης, Φωτόπουλος, Λεοντακιανάκος.

Χαϊδάρι (Μανώλης Παπαδόπουλος): Μίχος, Πολίτης, Νούλας (46′ Δημητρακόπουλος), Πανταζόπουλος, Αρβανίτης, Μπατής (65′ Μάλι), Καρώνας, Κασάπης, Κοτσολάκος, Ρούσα, Νικολάου (86′ Παναγιωτακόπουλος).

Περιστέρι (Σάκης Σάσσαλος): Περτσάς, Πλέστης Π. (72′ Λαγκαδινός), Ιατρούδης, Θανόπουλος, Χρόνης, Λιαγκόζης (55′ Πλέστης Χ.), Μπόσιος (92′ Κωνσταντινίδης), Χέλμης, Παπαναστασίου, Ηλιάδης, Αργυρός.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply