Connect with us

stoplekto

Ανοιχτοί λογαριασμοί για Λέων και Νέα Πέραμο

Published

on

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Λέων και Νέα Πέραμος όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5′ με ωραία κεφαλιά του Λουκίδη. Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 66′ με ωραίο πλασέ του Βενεντικίδη. Στο 85′ αποβλήθηκε από πλευράς κιτρινόμαυρων ο Τσαούσης με δεύτερη κίτρινη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο ομάδες έχουν παράπονα από τη διαιτησία και ιδιαίτερα από τους δυο βοηθούς οι οποίοι ακύρωσαν τρία τέρματα των φιλοξενούμενων (!) και ένα των γηπεδούχων.

ΛΕΩΝ Μήτρος, Κεσίδης (38′ Βενετικίδης), Μιχαηλίδης, Σταυρόπουλος (46′ Λάλας), Γεωργούσης, Συρανίδης, Σεμερτζίδης (68′ Περιβολαράκης), Ιακωβίδης, Καμαρίτης, Αναγνώστου, Νισίδης.

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Παπακωνσταντίνου (76′ λ.τρ. Κημπουρόπουλος), Πατσιονίδης Β. (46′ Μανώλης), Καραγιάννης, Φωτίου, Πατσιονίδης Κ., Τσιούνης, Σεβαστής, Λουκίδης, Τσαούσης, Νάκος (73′ Κρεζιάς), Τσακάι.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply