Connect with us

slideshow

Ανεπιθύμητος ο Εθνικός στο Μοσχάτο;

Published

on

Ο Ειδικός Γραμματέας της ΑΕ Μοσχάτου Ζαχαρίου Γιώργος με αφορμή την είδηση  που δημοσιεύσαμε, ότι ο Εθνικός Πειραιώς στην ερχόμενη αγωνιστική σεζόν θα έχει ως έδρα το γήπεδο του Μοσχάτου σχολίασε τα παρακάτω. Μετά από αυτό είναι φανερό ότι και η ανακοίνωση της έδρας για το Μοσχάτο ίσως να μην ισχύει και ο Εθνικός να βρίσκεται ακόμα στην αναζήτηση γηπέδου.

Με αφορμή όλο αυτό τον θόρυβο που έχει γίνει σχετικά με την έδρα του Εθνικού Πειραιώς (και το τονίζω αυτό) , θα ήθελα να θυμίσω ότι η φυσική έδρα του μεγάλου αυτού σωματείου που αποτελείτε από τους πιο << αξιόλογους >>  Πειραιωτες , είναι το στάδιο (και το τονίζω) στάδιο Καραΐσκάκη . Δε πρέπει αυτό το μεγάλο σωματείο να ψάχνει γύρω γύρω για έδρα . Εκεί πρέπει να παίζει και εκεί του αξίζει . Ας μάθουμε όλοι γιατί ο Εθνικός δε παίζει εκεί που πρέπει . Είναι ένα καλό δημοσιογραφικό ερώτημα για ικανούς ρεπόρτερ .

Και από την απάντηση θα βγει γιατί ο Εθνικός ψάχνει και έδρα στις γύρω από την φυσική του έδρα περιοχές . Ο Eθνικος ανήκει στον Πειραιά . Τέλος . Ούτε Ρέντη , ούτε Ελληνικό , ούτε πολύ περισσότερο Μοσχατο . Όλες οι μεγάλες ομάδες πρέπει να πάνε στη φυσική τους έδρα . Όπως η ΑΕΚ ο ΠΑΟ η Λάρισα , έτσι και ο Εθνικός.

ΠΗΓΗ: Το Μοσχάτο μου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply