Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανακοίνωση φιλάθλων Χαραυγιακού

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε αντιπροσωπεία φιλάθλων του Χαραυγιακού θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στην ομάδα για την πορεία, εξέφρασε τη στήριξη προς το πρόσωπο του προέδρου Μανώλη Φύτρου ενώ αναφέρει ότι η διαδικασία μέσω της οποίας οι ομάδες προβιβάζονται στην Γ’ Εθνική είναι βάναυση. Αναλυτικά, το κείμενο:

Κύριοι,

με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας προς το Διοικητικό Συμβούλιο, τον προπονητή, τους αθλητές και τους λοιπούς συνεργάτες του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.Η. Χαραυγιακός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α. καθώς και για το σθένος και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν στον αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετώπισαν.

Παράλληλα καταθέτουμε τη διαμαρτυρία μας προς τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές για την επιλογή τους να κρίνεται η άνοδος σε μια τόσο άδικη, βάναυση και αναχρονιστική διαδικασία, (αγώνες μπαράζ) η οποία είναι εις βάρος των ομάδων και γενικότερα του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε – πέρα από τις ευχαριστίες μας – τη στήριξη και συμπαράστασή μας στον πρόεδρο κ Μανόλη Φύτρο ο οποίος με τη διαχρονική κι απόλυτα επιτυχημένη παρουσία του στα “κοινά” του συλλόγου και με προσωπικές θυσίες και αυταπάρνηση, διατηρεί ζωντανή την ομάδα και μάλιστα σε συνεχή τροχιά πρωταθλητισμού. Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι μας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε προς όλους του φίλους του Χαραυγιακού ότι η κριτική είναι αποδεκτή μόνο όταν είναι καλοπροαίρετη και έχει ως στόχο τη συσπείρωση και όχι την αντιπαράθεση και το διχασμό.

Ο Χαραυγιακός επιβάλλεται να πορεύεται ενωμένος και δυνατός πάνω από πρόσωπα και ανούσιες αντιπαραθέσεις

Φιλικά

Λιβάνιος Θοδωρής Ξυγκάκης Γιώργος

Μούρτζης Ηρακλής Σκοπελίτης Κώστας

Μούρτζης Βαγγέλης

Υ.Γ.

Μετά την κοινοποίηση της επιστολής υπήρξε διάθεση για συνυπογραφή της και από τους κάτωθι ενώ η συλλογή υπογράφων συνεχίζεται:

Αλεξίου Σάκης Ρήγας Γιάννης

Κολινιώτης Στέλιος Στέφας Γιάννης

Κούρτης Γιώργος Στέφας Κώστας