Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αλώβητος έφυγε ο Άγιος Δημήτριος από τον Υμηττό

Published

on

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση μετά από καιρό, ο Άγιος Δημήτριος ”χάλασε” το ντεμπούτο του Μανώλη Καπίρη στον πάγκο του Θριάμβου Αθηνών και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις από τον Υμηττό. Οι ”μπλαουγκράνα” πήγαν στα αποδυτήρια με 1-0 χάρις σε γκολ του Ψαρρά στο 45′ και μέχρι το 74′ η άμυνα τους ήταν απόρθητο κάστρο. Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Χατζηναθαναήλ ισοφάρισε σε 1-1 και έντεκα λεπτά αργότερα ήρθε η ολική ανατροπή με τον Σαλαπάτα να πετυχαίνει το έκτο φετινό του τέρμα. Μπαίνοντας στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Μαλτέζος πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά νίκησε τον Αλευρή για να δώσει στους φιλοξενούμενους απροσδόκητα τον βαθμό της ισοπαλίας σε μια δύσκολη έδρα.

Θρίαμβος (Μανώλης Καπίρης): Αλευρής, Ζαχαρόπουλος, Συμεωνίδης, Χριστόπουλος (75′ Ράπτης), Λιόλιος, Τσιούγκος, Φύτρος (56′ Ευαγγελόπουλος), Μαντακίδης (62′ Χατζηναθαναήλ), Σαλαπάτας, Παππάς, Μαστρογιάννης.

Αγ.Δημήτριος (Γιώργος Βαϊτσης): Αργυρόπουλος, Φοιρός, Τζωνς (53′ Σαμοθράκης), Κυριάκης, Φειδάς, Αδαμίδης, Ψαρράς, Νούλας (87′ Μαλτέζος), Κοκλίδης, Καρζής, Μανιάτης (50′ Πετράκης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply