Connect with us

4ος Όμιλος

Αλλαγές ενόψει στον Εθνικό

Published

on

Η επόμενη ημέρα του 0-0 με την Κηφισιά επέφερε συζήτηση εκτός από την καθιερωμένη προπόνηση για τους παίκτες του Εθνικού.

Οσοι αγωνίστηκαν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης πραγματοποίησαν χαλάρωμα ,ενώ όλοι οι υπόλοιποι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης..Παπανικόλας και Δρούζας έκαναν την θεραπεία τους.

Από κει και πέρα, ο κόουτς Χατζηαλέξης μάζεψε τους παίκτες πρίν την προπόνηση και όλοι μαζί προσπάθησαν να αναλύσουν τι δεν πήγε καλά και η ομάδα έμεινε στο 0-0 χωρίς να σκοράρει για δεύτερο σερί παιχνίδι μάλιστα. Τώρα βέβαια για τα περί σκοραρίσματος αν το γκολ στην Κρήτη κόντρα στον Ηρόδοτο που ήταν κανονικό ,μέτραγε ώς όφειλε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά..”Ξέραμε ότι παίζαμε με μία πολύ δυνατή ομάδα,αλλά το 0-0 δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να καταλάβουμε ότι μετά από κάθε ματς ο κόσμος πρέπει να φεύγει χαρούμενος και γεμάτος .Είδατε πόσο κόσμο είχε το γήπεδο ..Σε αυτά τα δύο χρόνια και τον τρίτο που διανύουμε έχουμε καταφέρει πολλά και σημαντικά πράγματα με την αμέριστη βοήθεια της διοίκησης που οφείλουμε να τα διατηρήσουμε και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στο μέλλον..Το οφείλουμε στον κόσμο, το οφείλουμε στον Πρόεδρο και βέβαια στους εαυτούς σας…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply