Connect with us

slideshow

Αλεξόπουλος: ‘Τα Πετράλωνα έχουν επαγγελματική οργάνωση’

Published

on

Ο Γιώργος Αλεξόπουλος οδήγησε τα Πετράλωνα στα μπαράζ, όμως κόντρα στον Αττικό είδε την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα 1-0. Ο νεαρός τεχνικός ξεκίνησε τον αγώνα με αμυντικούς προσανατολισμούς και στο δεύτερο κοίταξε να πάρει την νίκη, όμως το γκολ του Καπαρδέλη δυσκόλεψε το έργο των κυανέρυθρων που στην επανάληψη παρά την πίεση τα έδωσαν όλα για να φτάσουν στην επικράτηση.

Ο ανερχόμενος προπονητής μίλησε την ιστοσελίδα μας και τον Γιώργο Γραμματικό για τα αίτια της ήττας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: ”Δεχθήκαμε το γκολ σε ένα κομβικό σημείο, λίγο πριν το ημίχρονο. Στην συνέχεια προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, κάναμε ευκαιρίες, όμως η ψυχολογία μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Έτσι δίκαια ο Αττικός τα κατάφερε, μια ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως, μαχητική και χωρίς αυταπάρνηση. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την άνοδο. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κερδίζεις με υποθέσεις αλλά πιστεύω ότι αν πηγαίναμε στα αποδυτήρια με το 0-0, η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική για εμάς.” 

Όσον αφορά την παρουσία του στον πάγκο των κυανέρυθρων, επισήμανε: ”Ήρθα στους τελευταίους οκτώ αγώνες χάρις στην πολύ καλή μου σχέση με τον Πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Βεστάρχη. Δεν είχα εργαστεί ξανά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ήταν δύσκολο και οριακό το έργο μου αλλά προσπαθήσαμε για την άνοδο. Για να τα καταφέρει μια ομάδα χρειάζεται σταθερότητα σε όλη την χρονιά ώστε να μην οδηγηθείς στα μπαράζ όπου από εκεί είναι ρώσικη ρουλέτα ξεκάθαρα. Τα Πετράλωνα αργά ή γρήγορα θα πετύχουν τον στόχο τους γιατί έχουν πλάνο ενώ οι συνθήκες εργασίας είναι βγαλμένες από επαγγελματική ομάδα.” 

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στον σύλλογο μέχρι τέλη του μήνα ενώ θα γίνουν και ορισμένες δοκιμές ποδοσφαιριστών ώστε να αρχίσει σιγά σιγά ο προγραμματισμός της νέας σεζόν.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply