Connect with us

stoplekto

Ακράτητος- ΑΕ Ζεφυρίου 3-0

Published

on

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον πρωτοπόρο Ακράτητο που κατέβαλε δύσκολα την ΑΕ Ζεφυρίου με 3-0 και είναι θέμα χρόνου να αναδειχθεί πρωταθλητής.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς έχοντας δοκάρι στο 15’ με τον Κατσαρό, ενώ στο 19’ ο Ιωσηφίδης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Σαββόπουλο.

Τον γόρδιο δεσμό των «πράσινων» έλυσε στο 30’ ο Ντάμπος Λ., για να διπλασιάσει γρήγορα στο 33’ ο Τσιγγόπουλος. Ο τελευταίος στάθηκε άτυχος, καθώς στο 54’ τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, με τις πρώτες ενδείξεις να «μιλούν» για χιαστούς. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 61’ ο Ντάμπος Λ. με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο 65’ οι νικητές έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Γεωργιάδη που έδωσε κεφαλιά σε  αντίπαλο.

Πολύ καλός ο διαιτητής Δημητρόπουλος.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Σαββόπουλος, Αγάνοβ, Λούντζης, Καράπαππας, Ζησούδης, Πουλής(46’ Γεωργιάδης), Καλέμι, Γκότσης, Ντάμπος Χ., Τσιγγόπουλος(54’ λ.τρ. Παρασίοδης), Ντάμπος Λ.(80’ Πλαβούκος)

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Κολιάκης, Ράγγος, Νασάι, Πουλικίδης, Μουράτογλου, Φυσάκης(46’ Καζάτζης), Κατσαρός, Μηλούλης, Ιωσιφίδης, Σφακιανάκης(46’ Ρεφενδάριος), Κουτσιούμπας(76’ Πλατανιάς).

Σόφη Αδάκτυλου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply