Connect with us

5ος Όμιλος

Αιολικός: Οι εισηγήσεις του Γούτη

Published

on

Στον Αιολικό, μετά την έλευση του Βαγγέλη Γούτη στη Μυτιλήνη, έχει μπει σε προτεραιότητα ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας, με πολλά ανοικτά μέτωπα σε όλες τις γραμμές.

Το βάρος έχει πέσει σε συγκεκριμένες θέσεις σε ότι αφορά τους παίκτες εκτός νησιού που θα αποκτηθούν, την ίδια ώρα που η διοίκηση των “κυανόλευκων” έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις της με τους ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ, που επιθυμεί να κρατήσει και στη Football League 2.

Συνολικά 12 τελικά παίκτες είναι εκείνοι στους οποίους θα προταθεί ανανέωση συνεργασίας, μετά τη θετική εισήγηση και του νεοπροσληφθέντα προπονητή του Αιολικού. Πρόκειται για τους τερματοφύλακες Γόμο και Τσιγγενέ, τους αμυντικούςΚαπταγιάννη, Ν. Μπαράκη, Γ. Σαμπάνη και Μουτζούρη, τον αμυντικό μέσο Καδή, τους μεσοεπιθετικούς Μιχαλάκη,Μαλακό, Λαλά και τους σέντερ φορ Σεραφίγκο και Μ. Σαμπάνη, με τους οποίους απομένει να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για τη νέα περίοδο.

Από κει και πέρα, ο Βαγγέλης Γούτης βλέποντας αρκετά παιχνίδια του Αιολικού σε dvd αποφάσισε ότι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δε θα συνεχίσουν στην ομάδα της Μυτιλήνης και έτσι η διοίκηση αναμένεται να ξεκινήσει επαφές μαζί τους, ώστε να τους αποδεσμεύσει ή μερικούς εξ’ αυτών να τους δώσει ως ανταλλάγματα για παίκτες από την τοπική αγορά που εξετάζει ως μεταγραφικούς στόχους.

Ένας από εκείνους είναι και ο 22χρονος αριστεροπόδαρος μπακ Χρήστος Μουτζούρης, αδερφός του Μάκη, που αγωνιζόταν τα τελευταία στο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και σύμφωνα με πληροφορίες του “SL” θα ενισχύσει φέτος την προσπάθεια του Αιολικού, ο οποίος ενδεχομένως θα δώσει ως αντάλλαγμα έναν εκ των Γκιάτα ή Βαξεβάνη.

Πηγή sportlesvos.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply