Connect with us

stoplekto

ΑΕ Χαραυγή – Νέοι Δραπετσώνας 2-1

Published

on

Στο 95’, στην τελευταία φάση του αγώνα  η Χαραυγή με γκολ του Μαρμαρίδη λύγισε τους Νέους Δραπετσώνας με 2-1  και έκανε ένα σημαντικό βήμα για τη σωτηρία της .

Για το γκολ αυτό οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Μπαλαφούτη υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ χρησιμοποίησε το χέρι του.

Η Χαραυγή είχε προηγηθεί στο 48’ με τον Ζούπα.  Οι Νέοι με τον Αντώνη Ερρίκο στον πάγκο τους για πρώτη φορά , είχαν δοκάρι στο 80’ με τον …Σιδηρόπουλο στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα . Ισοφάρισαν στο 87’΄με τον Φίτσο ενώ στο 91’ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τζελέπη .

Οι δυο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι .  Οι Δραπετσωνίτες στο 3’ σε ανατροπή του Ικονόμη από τον Πλουμή και οι γηπεδούχοι στο 17’ σε ανατροπή του Ηλιόπουλου από τον Παπαϊωάννου.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Καλιγιαννίδης , Καραμπετιάν( 79’ Βουλγαράκης) Πλουμής, Αθανασίου, Σιδηρόπουλος, Ντούνης( 60’ Βασιλόπουλος), Γρούνης, Μαρμαρίδης, Φασιλής( 75’ Καφαντάρης) ,Ηλιόπουλος, Ζούπα .

ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Κυριάκος, Παπαϊωάννου ( 40’ λ.τρ Μπάρκα) Βέρρας,(60’ Κεσανίδης) Αργυρόπουλος, Φίτσο. Κατρακύλας, ( 87’ Σάββας) Ικονόμη, Τζελέπης, Τίμος, Ανδριανός, Κουκουλάς

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply