Connect with us

stoplekto

ΑΕ Ζεφυρίου: Λύθηκε η συνεργασία με τον Τσάμογλου – Ο Αδάκτυλος νέος προπονητής

Published

on

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Ζεφυρίου .

Η συνεργασία του συλλόγου με τον τεχνικό Νίκο Τσάμογλου λύθηκε κοινή συναινέσει μετά από συνάντηση που είχε ο τελευταίος με τον πρόεδρο Θεοδόση Δρόλια.

Η διοίκηση πάντως κινήθηκε άμεσα για τον αντικαταστάτη του και ήδη συμφώνησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας με τον Γιώργο Αδάκτυλο που χθες το απόγευμα βρέθηκε στο γήπεδο και είχε συνάντηση γνωριμίας με τους παίκτες του.

adaktilos-3

Ο έμπειρος τεχνικός που είναι παράλληλα και στην ομάδα Παίδων του Αχαρναϊκού , έχει εργαστεί στο παρελθόν, σε Ζοφριά, Ακράτητο, Εθνικό Πανοράματος, Αστέρα Άνω Λιοσίων , ΔΑΣΑΛ.

*Από τον απερχόμενο προπονητή Νίκο Τσάμογλου λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

“¨Εύχομαι στους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Ζεφυρίου ότι καλύτερο, τους ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία έναν- έναν ξεχωριστά και ιδιαίτερα τα παιδιά που προσπάθησαν πέρυσι αλλά και φέτος με το ήθος τους, την ειλικρίνεια, το πάθος και την σύμπνοια να φτάσουν την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει. Ως έναν βαθμό το καταφέραμε και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί.

Να ευχαριστήσω για την βοήθεια τους, όλους τους συνεργάτες μου (περσινούς και φετινούς) ιδιαίτερα τους Κους Βασίλη, Βιδιακίτη , Παναγιώτη Βασιλείου και Γεώργιο Κιούπη καθώς και τον φίλο Κο Κοτσαρίδα Αθανάσιο για την πολύτιμη βοήθεια του σε όλους τους τομείς.

Τέλος θα ήθελα να τονίσω ιδιαίτερα πως το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα το οποίο παίζεται ΜΟΝΟ μέσα στο γήπεδο, ότι γίνετε έξω από αυτό κάνει ΚΑΚΟ στο ποδόσφαιρο και σε όσους το αγαπούν.

Το ήθος, το πάθος και η ειλικρίνεια είναι αυτά που πρέπει κάθε ποδοσφαιριστής να κουβαλά στις αποσκευές του.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ»

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply