Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αήττητος Σπατων-Χαραυγιακός 1-1 (Φιλικό)

Published

on

Δυνατό φιλικό έλαβε χώρα στην Ανθούσα εκεί που ο Αήττητος Σπατων διασταύρωσε τα ξίφη του με τον Χαραυγιακό, με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Ο σύλλογος από την Ανατολική Αττική παρουσίασε καλό πρόσωπο με τα πρώτα σημάδια από τη δουλειά που γίνεται από τον Πάρη Κωνσταντακόπουλου να είναι θετικά και να αποτυπώνονται στο γήπεδο.

Ο Χαραυγιακός με τη σειρά του παρουσιάστηκε βελτιωμένος στον αγωνιστικό χώρο συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στην Κηφισιά και και προηγήθηκε χάρις σε πέναλτι του Χατζηπαναγιώτη στο 70′. Η απάντηση των ‘πρασίνων’ ήρθε στο 75′ με τον Γκούμα με εκτέλεση φάουλ να ισοφαρίζει σε 1-1.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Αρκουμάνης, Λαλαούνης, Μπαράκος, Μωυσιάδης, Τσέπας, Αλεξιου, Αλιμπάς, Σκούμας, Σέλβια, Πέντσας. Στο β’ μέρος έπαιξαν Κουτρούμπας, Τσούκα, Γκούμας, Γκόμπλιας, Ράπτης, Τσαλάκου, Κονόμι, Συρίγο, Κοσμάς, Βιδάλης.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές) Χαρίσης, Ζαρίφης, Ραμμος, Μπιρμπιλής, Βαζούκης, Τουγντζόγλου, Κωνσταντόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Κουντουριώτης, Ζήσης, Κολοβός. Στο β’ μέρος έπαιξαν Χαρισάκης, Υπο Δοκιμήν, Κατσούλας, Κορφιάς, Ζαμπαράς, Ντακόβ, Μπίτιλης, Αδαμόπουλος