Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ήφαιστος Περιστερίου-Αγία Παρασκευή 1-1

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στον Ήφαιστο Περιστερίου και την Αγία Παρασκευή με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον οι Άγιοι Ανάργυροι κερδίσουν αύριο στο Ρουφ τον ΠΑΟ θα περάσουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή.

Το ματς ήταν ισορροπημένο στο α’ μέρος, με τη “Σάντα” να ανεβαίνει στην επανάληψη και να χάνει καλές στιγμές.

Μόλις στο 1′ ο Παπαγεωργίου ανέτρεψε τον Ζώγκο (το αμφισβήτησε η Αγία Παρακσευή) και ο Νησαριώτης ευστόχησε κάνοντας το 1-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν έχοντας δοκάρι στο 29′ με τον Μπαλατσούρα. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι έχασαν τέσσερις σημαντικές ευκαιρίες φέρνοντας το ματς στα ίσια στο 76′ με κεφαλιά του Βελέντζα μετά από κόρνερ του Τζίτζη. Στο 86’ σημειώθηκε τετράλεπτη διακοπή στο παιχνίδι και όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, ο διαιτητής Κατοίκος απέβαλε τον Μαυρουδή (έριξε αγκωνιά στον Σκλαβενίτη) καθώς και τον Μπότη που είχε γίνει αλλαγή και ήταν στον πάγκο της ομάδας του (με δεύτερη κίτρινη κάρτα). Η «Αγία» στο 81’ είχε δοκάρι με τον Κοβάνη. 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρής Τρανός): Σαΐτης, Γεωργίου, Σφίχτης, Μουρκάκης, Ντάσι, Βελλιανίτης, Μπότης (53’ Ζαφειράτος), Κιτσόπουλος (76’ Καλαϊτζής), Νησαριώτης, Ζώγκος, Τσιάνος (72’ Μαυρουδής).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Παπαγεωργίου, Χατζίου, Παναγόπουλος (46’ Τζίτζης), Σκλαβενίτης, Βελέντζας, Σκούρας, Λαζόπουλος (90’ Ντιντίφας), Μαυρομματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος (76’ Ρηγόπουλος), Μπαλατσούρας (46’ Μιχαλόπουλος).