Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έκλεψε βαθμό στο Ρουφ η Διάνα

Published

on

Μπορεί ο ΠΑΟ Ρουφ να ήταν ανώτερος, όμως η Διάνα Ηλιούπολης κατάφερε με μια φάση να σκοράρει στο 87′ και να διαμορφώσει το τελικό 1-1 στο γήπεδο του Ρουφ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17′ με τον Ηλία Κώτσι από τα έντεκα βήματα, μια παράβαση που κέρδισε ο ίδιος στο ντεμπούτο του μάλιστα. Παρά τις χαμένες ευκαιρίες της ”Αούστρια”, οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πιο τυχεροί και στο 87′ ο Κουταλακίδης σκόραρε με προβολή εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση στα καρέ του Κουνάδη. Έτσι, τους 20 βαθμούς έφτασε το συγκρότημα του Κώστα Τσαβαλιά ενώ η ομάδα του Γιάννη Χατζηράπτη έφτασε τους 31 πόντους στην έβδομη θέση.

Ρουφ (Κ.Τσαβαλιάς): Κουνάδης, Γιάνκολο, Καραβίδας, Τομπουλίδης (67′ Ακαρέπης), Βαμβακερής, Τριανταφυλλίδης, Κώτσι, Χατζημιχάλης, Κολοφώτης, Ασλανίδης (77′ Φωτόπουλος), Λεπτάκης (57′ Ρίζος).

Διάνα (Γ.Χατζηράπτης): Μενούνος, Σάρρας, Παρασκευόπουλος, Νίκολι, Απέργης Α., Δημογιάννης (77′ Κουταλακίδης), Καλουδιώτης, Χούδρας (67′ Σταθακόπουλος), Μπαλαφούτης, Απέργης Ν. (61′ Λουτσάι), Χατζηστεφάνου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply