Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Άρης Βούλας-Κορωπί 2-2

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στον Άρη Βούλας και το Κορωπί με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2. Το ματς ήταν δυνατό και ισορροπημένο και δυνατό με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να αποδράσουν με το διπλό στο 88′ όταν ο Μασκαλβάνος έιδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει στο δοκάρι. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 30′ με κεφαλιά του Φώσκολου. Στο 50′ ο Κριλής είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-1 όμως η προσπάθεια του κατέληξε στο δοκάρι, με τους κυανόλευκους να ισοφαρίζουν στο 55′ με τον Μασκλαβάνο και στο 62′ κόντρα στην ροή του αγώνα να παίρνουν το προβάδισμα με πέναλτι του Χαρίση. Η απάντηση των γηπεδούχων δεν άργησε να έρθει αφού 2′ αργότερα ο Αλντο ισοφάρισε σε 2-2. Στο 70′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κωστόπουλου με απευθείας κόκκινη. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν όμως το 2-2 έμεινε μέχρι τέλους

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Τζαφόλιας Δ., Τζαφόλιας Β.

(Παρατηρητής: Στεργίου)

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Παπαχριστόπουλος, Σιδηρόπουλος, Κωστόπουλος, Πλίτσης, Διακρούσης, Τσιάτσιος, Λαδένογλου (57′ Μπουλάρι), Φώσκολος (70′ Αδαμάκος), Κριλής, Παπαδημητρόπουλος, Άλντο.

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Παπαθεοδώρου, Καλάβριας , Πάντου, Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Βλάχος, Χαρίσης, Νούρια, Μασκλαβάνος, Μπανάι, Λυμπερόπουλος.