Connect with us

6ος Όμιλος

Άλωσε την “Καλλιθέα” ο Αστέρας Αμαλιάδας και βλέπει άνοδο!

Published

on

Βάση της μέχρι τώρα συγκομιδής, ο Αστέρας Αμαλιάδας έχει κάθε λόγο να αποτελεί την ομάδα που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Football League αφού το αξίζει και με το παραπάνω.

Η ομάδα από την Ηλεία αυτή τη φορά παρότι είχε δτσκιλη αποστολή έκανε νέο διπλό, μέσα στην Καλλιθέα επί του Εθνικού (0-1) και έφτασε τους 9 βαθμούς αφήνοντας στην τρίτη θέση τους κυανολευκους που έχουν 6 βαθμούς.

Πάντως το συγκρότημα του κ. Γκατζιου θα πρέπει να περιμένει αφού εκκρεμεί η υπόθεση του αγώνα με τον Ηροδοτο.

Το ματς ξεκίνησε με την πρώτη καλή στιγμή να ανήκει στην ομάδα από την Ηλεία. Συγκεκριμένα, μετά από φάουλ του Μπουντόπουλου η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και ο Αρβανίτης προ κενής εστίας δεν κατάφερε να κάνει το 0-1, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στο 38 ο διαιτητής του αγώνα απέβαλλε τον προπονητή του Εθνικού Πειραιά για διαμαρτυρία.

Με τη σειρά του ο Εθνικός Πειραιά είχε δυο καλές στιγμές με τον Δωματά όμως οι προσπάθειες του Κρητικού άσου κατέληξαν άουτ.

Στο β’ μέρος ο Αστέρας Αμαλιάδας κατάφερε να προηγηθεί στο 65′ όταν ο Κερι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με σουτ έκανε το 0-1 παγώνοντας το “Γρηγόρης Λαμπράκης”.

Στη συνέχεια το συγκρότημα του Νίκου Κουρμπανά προσπάθησε όμως αυτό δεν έφτανε με το 0-1 να μένει μεχρι τέλους.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Βενέτης (70′ Ρομάνο), Κρητικός,Μισέλ (75′ Τεγουσης), Δωματάς, Κατίδης (64′ Κωνσταντίνου), Κατσικοκέρης, Μαναλης (56′ Γκεσιος), Παυλάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Θοδωρής Γκάτζιος) Τσάμης, Μπουντόπουλος (62’Αντωνόπουλος), Ππαδόπουλος, Κασνέτσι, Αρβανίτης, Ένγκουεμ, Παγώνης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης (90+2′ Μαρουκάκης), Κέρι, Μηνάς (90+5′ Μπουτσικάκης).