Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χατζηαλέξης ο εκλεκτός στον Χαραυγιακό

Published

on

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης Φυτρου αντικαθιστώντας τον Βαγγέλη Χαντέ στην τεχνική ηγεσία του Χαραυγιακού.

Ο ικανότατος κόουτς που οδήγησε τον Άγιο Ιερόθεο σε εκπληκτική πορεία στο 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικης συμφώνησε με τους νερατζούρι στο ραντεβού που έγινε σήμερα το βράδυ  κάτι που σημαίνει ότι αύριο θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου χτύπησαν… διάνα αφού με την έλευση του συγκεκριμένου προπονητή, ο σύλλογος των νοτίων προαστίων είναι σε θέση να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών και να κόψει πρώτος το νήμα στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

Πέρα από το Περιστεριώτικο σύλλογο, ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης πραγματοποίησε εξαιρετικό έργο και στον Ιωνικό πέρυσι τον οποίο ανέλαβε σε δύσκολη συγκυριακά στιγμή ενώ πανηγύρισε πριν από μερικα χρόνια την άνοδο στην Γ’ Εθνική με τον Εθνικό Πειραιά κατακτώντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην ΕΠΣ Πειραιά. Παράλληλα έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Άρη Αμφιάλης, Μανδραϊκό, Ατρόμητο Πειραια και Προοδευτική.