Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Χαντές: “Αυτοσκοπός ο πρωταθλητισμός”

Published

on

Ο Βαγγέλης Χαντές είναι και επισήμως ο νέος προπονητής του Παλληνιακού και ο ίδιος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη θετική έκβαση της υπόθεσης κάτι που αποτυπώνεται και στις δηλώσεις που παραχώρησε λέγοντας:

Νομίζω ότι είναι μια νέα πολύ θετική εξέλιξη για όλο το δήμο της Παλλήνης η συνεργασία αυτή .Οι προοπτικές είναι μεγαλύτερες και μας ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλοι μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο που μας δίνει την ευκαιρία να συνεχίσουμε στη νέα ομάδα μετά το πέρασμα που είχαμε από την Ατλαντίδα. Σίγουρα ένα νέο εγχείρημα όπως αυτό κρύβει δυσκολίες όμως υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε η ομάδα να ειναι ανταγωνιστική και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ’.

Ερωτηθείς εάν ο σκοπός και ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο έμπειρος κόουτς δήλωση

Αυτοσκοπός είναι ο πρωταθλητισμός και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ για τη συνεργασία που είχαμε τους ανθρώπους της Ατλαντίδας αυτούς τους πέντε μήνες. Νομίζω ότι ζήσαμε ιστορικές στιγμές με την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ και εύχομαι στο σύλλογο ό,τι καλύτερο’.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply