4ος Όμιλος

Χαιρέτησε ο καπιτάνο της Προοδευτικής!

Χαιρέτησε ο καπιτάνο της Προοδευτικής!

Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην Προοδευτική ο Παναγιώτης Ζίζηλας τάχθηκε και με το παραπάνω αποτελώντας δικαίως τον αρχηγό των ‘βυσσινί’. Η προσωπικότητα του, ο χαρακτήρας του εντός και εκτός γηπέδου και οι ικανότητες του συνδυάστηκαν με μεγάλες επιτυχίας για το σύλλογο του Πειραιά όπως η επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες και οι κατακτήσεις δυο Κυπέλλων ΕΠΣ Πειραιά, αλλά και η περσινή πορεία στην Γ’ Εθνική.

Παρ’ όλα αυτα μετά από τέσσερα χρόνια ο αρχηγός αναμένεται να αποχαιρετήσει τη Βασίλισσα του Πειραιά αφού επαγγελματικές υποχρεώσεις τον αναγκάζουν να μην μπορεί να μετέχει στις υποχρεώσεις του συλλόγου.

Ο ίδιος μάλιστα σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα μας τόνισε:

Η Προοδευτική ήταν, είναι και θα είναι μια ομάδα που θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Βιώσαμε σημαντικές στιγμές με το σύλλογο όμως δεν μπορώ να συνεχίσω. Ο νέος προπονητής θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά πρότυπα λειτουργίας (πρωινές προπονήσεις) και δυστυχώς δεν δεν μπορώ να ακολουθήσω. Δεν έχω το παραμικρό παράπονο από τη διοίκηση του κ. Λεμονή η οποία θεωρώ ότι έχει όλες τις δυνατότητες να φτάσει την ομάδα εκεί που αξίζει. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη και εύχομαι στην Προοδευτική καλή συνέχεια’.

4ος Όμιλος

Αρθρα απο 4ος Όμιλος

Μιχάλης: “Δεν υπάρχει αδιάφορο ματς για τη Θύελλα Καμαρίου”

Κυριάκου Παντζαρίδη10/04/2018

Οι ‘Φούρνοι Ήπειρος’ χτυπούν την κρίση και την Καθαρά Δευτέρα

Κυριάκου Παντζαρίδη17/02/2018

Σούπερ προσφορά από τους Φουρνους ‘Ήπειρος’ και στη Βασιλόπιτα

Κυριάκου Παντζαρίδη18/01/2018

Οι διαιτητές στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (1η αγων.)

Κυριάκου Παντζαρίδη27/09/2017

Ομάδα υψηλών προδιαγραφών με την προσθήκη Γκουτσούλα ο Αρης Πετρούπολης

Κυριάκου Παντζαρίδη25/09/2017

Ο Μεζίνη στο Άργος

Κυριάκου Παντζαρίδη23/09/2017