Connect with us

stoplekto

Φωνάζουν για την διαιτησία στον ΑΟΑΔ

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του ΑΟ Αγίου Δημητρίου σχετικά με εχθρικές διαιτησίες στους αγώνες του συλλόγου στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά αναφέρει:
Στα τελευταία παιχνίδια μας,  προπονητής και παίκτες έχουν γίνει μάρτυρες… λανθασμένων αποφάσεων από τους διαιτητές.
Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, όπως την σημερινή (06/04) κόντρα στην Νίκη Ρέντη, υπάρχει και αλλοίωση του αποτελέσματος.
Ο διαιτητής κ. Συκούτρης, με το σκορ στο 0-0, δίνει παράβαση (η οποία γίνεται ξεκάθαρα μέσα στην περιοχή) ως φάουλ, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ κοντά στη φάση! Μάλιστα στο συγκεκριμένο φάουλ “χαρίζει” την κίτρινη κάρτα (θα ήταν η δεύτερη) στον αμυντικό των γηπεδούχων παρά το πολύ σκληρό μαρκάρισμα που κάνει. Στο τέλος του παιχνιδιού, παραδέχθηκε στον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Τζανίνη και τον τεχνικό μας, Δημήτρη Κατσάνο, ότι… “έκανα λάθος”.
Με το σκορ στο 0-0 ο κ. Αποστολίδης (δεύτερος βοηθός) υποδεικνύει ως off-side, ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ, δις, τον επιθετικό μας, ενώ έβγαινε μόνος του με τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας. Μάλιστα ο συγκεκριμένος βοηθός, ο οποίος από την αρχή φαινόταν σαν μην είχε “όρεξη” για να λάβει μέρος σε έναν τόσο… πρωινό αγώνα,  στο τέλος της αναμέτρησης, ειρωνεύτηκε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας λέγοντάς του ότι “καλά κάνω”.
Δε θέλουμε να πιστέψουμε ότι σε αυτά τα τελευταία ματς, υπάρχει κάτι άλλο πλην “ανθρώπινου λάθους”, ωστόσο μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση πώς γίνεται όλα αυτά τα “ανθρώπινα λάθη” να είναι συνεχώς εις βάρος του ΑΟ Αγίου Δημητρίου.
Η ομάδα μας θέλει να “προστατεύσει” τον ιδρώτα και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της, οι οποίοι κάθε Κυριακή αγωνίζονται, βλέποντας όμως να έχουν μαζευτεί πολλά… “ανθρώπινα λάθη”.
            Η διοίκηση του ΑΟ Αγίου Δημητρίου
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply