Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το ντέρμπι των νοτίων προαστίων στον Φωστήρα Ηλιούπολης

Published

on

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη και πέμπτη συνολικά στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ πανηγύρισε ο Φωστήρας Ηλιούπολης επικρατώντας στο τοπικό ντέρμπι της Διάνας Ηλιούπολης με 2-1. Οι κυανοκίτρινοι επιβεβαίωσαν το τίτλο του φαβορί που είχαν πριν από τη σέντρα, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο μήνα. Αντίθετα, οι παίκτες του Γιάννη Χατζηράπτη δεν έβγαλαν αντίδραση μετά την ήττα που γνώρισαν την περασμένη εβδομάδα από τον Μικρασιατικό παραμένοντας στην επικίνδυνη ζώνη. Το συγκρότημα του Παύλου Κυριακουλέα που με αυτό το τρίποντο σκαρφάλωσε στην 8η θέση με 19 βαθμούς μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στο 15′ με γκολ του Λεπτάκη. Οι κυανέρυθροι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 28′ με τον Νίκολι μετα από κόρνερ. Παρ’ όλα αυτά, οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν αφού δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο τέρμα το οποίο ήταν αρκετό για να τους χαρίσει τη νίκη. Σκόρερ ήταν ο Νίκος Ασωνίτης ο οποίος με ωραίο φάουλ έγραψε το 2-0.Σε αντίθεση με τον Φωστήρα, η Διάνα παρέμεινε χαμηλά στην κατάταξη αφού η ήττα αυτή διατήρησε τους κυανέρυθρους στην 13η θέση με 11 βαθμούς.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Χατζηράπτης) Κόρρας, Πτσιάκος, Λουτσάι, Μπελέρης, Νικόλι, Βιτωράτος, Μαρσέλος, Μπαλαφούτης Α., Σταθακόπουλος, Μπαλαφούτης Χ., Τσαβαλιάς

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Παύλος Κυριακουλέας) Μωραϊτης, Χρήστου, Τοπάλι  (80′ Μιλαράκης), Ασωνίτης Β., Φαρμάκης, Μπαρδάκης, Σάχου, Τσικριτέας, Σπυρόπουλος, Λεπτάκης (88′ Ηλίου), Ασωνίτης Ν.

Πηγή φώτο: sportifico.gr