Connect with us

4ος Όμιλος

Τον… σκότωσε ο πρώην!

Published

on

Το πρώτο του διπλό πανηγύρισε ο Εθνικός Πειραιά καθώς στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής η ιστορική ομάδα επικράτησε με 1-0 μέσα στη Βάρη του Εθνικού. Το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη παρουσιάστηκε με αρκετό πείσμα και με το τέρμα που σημείωσε κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε από τον αγώνα φτάνοντας τους 13ης βαθμούς, σκαρφαλώνοντας παράλληλα στην 7η θέση. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι που φωνάζουν δυο περιπτώσεις πέναλτι στο 30′ και στο 68′ με μαρκαρίσματα που δέχτηκαν οι Κουιρουκίδης και Χατζησάββας είχαν την υπεροχή ωστόσο δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάτι το θετικό από τον αγώνα με αποτέλεσμα να μείνουν στους 8 βαθμούς και 11η θέση.

Στο α’ μέρος το ματς δεν είχε πολύ καλό ρυθμό ωστόσο στο 22′ ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα Βάρης, ο Αλέξης Ντάλλας τιμώρησε την παλιά του ομάδα αφού με εκτέλεση φάουλ πέτυχε το τέρμα που έκρινε τον αγώνα. Στην επανάληψη, ο Βαγγέλης Γούτης προχώρησε αρκετές αλλαγές κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του ωστόσο στο 52′ το σουτ του Παπασάββα βρήκε σε ετοιμότητα τον Βουτσινά που απομάκρυνε. Ο έμπειρος πορτιέρο δήλωσε παρών και 69′ αφού έδιωξε σωτήρια το σουτ του Νικολέτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παυλάκη με δεύτερη κίτρινη

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Βαγγέλης Γούτης) Μαρινάκης, Φύτρος, Καραμπάς, Χόρτσας, Σκουρλής, Αγκόλι, Μητσόπουλος (59′ Νικολέτος), Παπασάββας (71′ Χατζησάβας), Κουιρουκίδης, Πασαλίδης, Ντάγκρας (58′ Ιβάνοφ).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης) Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Μαντζώρος, Τερζής, Μαρτίνος, Παυλάκης, Νταλλας, Μανάλης (89′ Λεωνιδόπουλος), Στρατάκης (90+3 Μπένα), Σουλελές (74′ Σούφλας).