Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τελικό το Αιγάλεω με ήρωα τον Χατζάκη

Published

on

Στα πέναλτι με 7-6 κατάφερε το Αιγάλεω να κάμψει την αντίδραση του αξιόμαχου Φωστήρα Ηλιούπολης και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου όπου θα βρεθεί αντιμέτωπο με τον Χαραυγιακό. Στη κανονική διάρκεια και στη παράταση οι δύο ομάδες παρέμειναν στο 1-1 με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην ρώσικη ρουλέτα.

Μόλις στο πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Μπουγατσιά, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Κοντιζά στο δοκάρι και σε άδειο τέρμα έκανε το 1-0. Οι κυανόλευκοι συνέχισαν να πιέζουν χάνοντας ευκαιρίες με τον Τζανετάκο και στο 32′ ο Φάρος τους τιμώρησε. Ο νεαρός δεξιός μπακ αξιοποίησε το φάουλ του Χαλιβελάκη και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο ”Γ” του Χατζάκη για το 1-1. Στο δεύτερο μέρος, σημειώθηκαν φάσεις μετά το 70′ και άνηκαν κυρίως στο ‘Σίτι’ αλλά ο Τσιμπογιάννης ήταν σε πολύ καλή μέρα.

Ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα στο 84′ αφού σταμάτησε από πολύ κοντά τον Μπουγατσιά ενώ στο 76′ απέκρουσε σε κόρνερ ξανά την οβίδα του Παπουτσή. Οι κιτρινόμαυροι προσπαθούσαν να κρατήσουν το αποτέλεσμα αλλά στο 90+3 αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Βασίλης Ασωνίτης για φάουλ στον Κοντιζά, με αποτέλεσμα να αγωνιστούν με δέκα παίκτες στον έξτρα χρόνο. Εκεί δεν σημειώθηκε κάποια ουσιαστική φάση και οι δύο ομάδες πήγαν στα πέναλτι, όπου ευστόχησαν αρχικά στις πέντε πρώτες εκτελέσεις. Στη συνέχεια, ο Χατζάκης σταμάτησε τους Φάρο και Βουλτσίδη, ”ξελασπώνοντας” αρχικά τον Κοντιζά που αστόχησε και στέλνοντας τελικά το Αιγάλεω στον τελικό.

Τα πέναλτι: 

Αιγάλεω: Τζανετάκος (1-0), Παπουτσής (2-1), Μπουγατσιάς (3-2), Κωνσταντόπουλος (4-3), Σταύρου (5-4), Κοντιζάς (δοκάρι), Βουτυράς (6-5), Μπιταξής (7-6).

Φωστήρας: Δημάκης (1-1), Μπαρδάκης (2-2), Ασωνίτης Ν. (3-3), Χαλιβελάκης (4-4), Φαρμάκης (5-5), Φάρος (Χατζάκης), Σάχου (6-6), Βουλτσίδης (Χατζάκης).

Διαιτητές: Αντωνίου, Λιαμπότης, Λυμπερόπουλος.

Αιγάλεω (Α.Πυρένης): Χατζάκης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Ναυπλιώτης (108′ Σκοσολέτης), Μπιταξής, Παπαθανασίου (90+’ Κωνσταντόπουλος Κ.), Κοντιζάς, Σταύρου, Μπουγατσιάς, Τζανετάκος, Τζαφεράκος (68′ Βουτυράς).

Φωστήρας (Π.Κυριακουλέας): Τσιμπογιάννης, Φάρος, Ασωνίτης Ν., Ασωνίτης Β., Χελιώτης (62′ Φάλαγγας), Σάχου, Κυριαζής (28′ Μπαρδάκης), Φαρμάκης, Βουλτσίδης, Χαλιβελάκης, Σπυρόπουλος (90′ Δημάκης).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply