8ος Όμιλος

Τίμησε τον Μ. Κρασανάκη ο Ηρόδοτος!

Τίμησε τον Μ. Κρασανάκη ο Ηρόδοτος!

Αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους επιχειρηματίες στο Ηράκλειο ο οποίος καθημερινά με πράξεις δείχνει την αγάπη του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για τον ιδιοκτήτη των γνωστών εστιατορίων «ΚΡΑΣΑΣ», Μανώλη Κρασανάκη, ο οποίος αποτελεί τα τελευταία χρόνια από τους βασικούς υποστηρικτές της ομάδας του Ηροδότου.

Ο σύλλογος της Νεας Αλικαρνασσού γι αυτόν ακριβώς το λόγο αποφάσισε να τιμήσει για την προσφορά της την οικογένεια του Μ. Κρασανάκη, πριν την έναρξη του αγώνα με τον Εθνικό. Αναλυτικά, το κειμενο:

Το σωματείο φίλων του Ηροδότου, εις μνήμη του Αντώνη Καργιωτάκη, πριν από την έναρξη του Β’ ημιχρόνου της αναμέτρησης με τον Εθνικό Πειραιώς, τίμησε τον κ. Μανώλη Προβιδάκη για την προσφορά του στους Νέους του Ηροδότου ως πρόεδρος από το 2000 έως το 2006. Τη βράβευση πραγματοποίησε ο γιός του αείμνηστου Αντώνη Καργιωτάκη, Γιώργος, δίνοντας του μια τιμητική πλακέτα.
Ενώ υπήρξε άλλη μια τιμητική διάκριση προς τους Μανώλη και Δημήτρη Κρασανάκη, ιδιοκτήτες των γνωστών εστιατορίων «ΚΡΑΣΑΣ» για την ανιδιοτελή προσφορά τους στην ομάδα, όπου τους βράβευσε ο πρόεδρος του Ηροδότου, κ. Στέλιος Σωκιανός.

8ος Όμιλος

Αρθρα απο 8ος Όμιλος

Επιστροφή Τερζή στον Ιαλυσο

Κυριάκου Παντζαρίδη01/10/2018

Μεγάλη νίκη για τη Θύελλα Ραφήνας

Κυριάκου Παντζαρίδη01/10/2018

Ματαιώθηκε το Ιαλυσος-Παλληνιακός

Κυριάκου Παντζαρίδη29/09/2018

Τέλος και ο Διγκοζης

Κυριάκου Παντζαρίδη25/09/2018

Ηλιόπουλος: Οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη στην ομάδα

Κυριάκου Παντζαρίδη20/09/2018

Στηρίζει Σταϊκο η Ερμιονίδα

Κυριάκου Παντζαρίδη20/09/2018
error: Content is protected !!