Connect with us

4ος Όμιλος

Τέλος ο Γιαννακόπουλος από την Κηφισιά

Published

on

Το μετριότατο ξεκίνημα της Κηφισιάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ήταν δεδομένο ότι θα έφερνε εξελίξεις στο στρατόπεδο της ομάδας και επειδή στις συγκεκριμένες περιπτώσεις το πρόσωπο που την πληρώνει είναι ο προπονητής, ο σύλλογος των βορείων προαστίων γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο. Η μόλις μια νίκη σε έξι παιχνίδια και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα κυρίως εντός έδρας (3) ήττες σε ισάριθμα ματς, οδήγησαν τις δυο πλευρές στην κοινή απόφαση, και πλέον η διοίκηση Γαντζούλα βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Η Αθλητική Ένωση Κηφισιάς ανακοινώνει την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Στέλιο Γιαννακόπουλο. Τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και την παρουσία του στον σύλλογο μας τους τελευταίους μήνες καθώς πρόκειται για μια σπουδαία προσωπικότητα και κόσμημα για την κατηγορία. Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος δίδαξε ήθος, πέρασε στην ομάδα μας κάποια καινούρια πράγματα και μάθαμε όλοι από αυτόν.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά στο πρωτάθλημα και η λύση της συνεργασίας είναι για το καλό της ομάδας ώστε να υποστεί ένα ηλεκτροσόκ ένοψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε τον κ. Γιαννακόπουλο για την προσφορά του, και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία του!