Connect with us

4ος Όμιλος

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Εθνικός Πειραιά

Published

on

Συνέχεια στην ανοδική πορεία που διαγράφει τις τελευταίες αγωνιστικές έδωσε ο Εθνικός Πειραιά που επικράτησε με 2-0 του Ηλυσιακού και έφτασε τους στην 4η θέση τον Άγιο Ιερόθεο έχοντας 28 βαθμούς. Οι ‘κυανόλευκοι’ πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήραν το τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα που δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Βουτσινά. Παράλληλα οι κιτρινόμαυροι παρέμειναν στην προτελευταία θέση και πλέον αισθάνονται την ανάσα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ αφού η διαφορά από την τελευταία θέση πλέον είναι στον πόντο.

Στο 25′ έγινε το 1-0 με κεφαλιά του Παυλάκη μετά τη σέντρα του Γερόλυμου, με τον Εθνικό να έχει μερικές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ με τους Ντούλια (δυο φορές βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση) και Παυλάκη.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 70′ ο Μάναλης ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το ριμπάουντ μετά το σουτ του Πίσσα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον Εθνικό αφού  είχαν προηγηθεί τα τρίποντα με ΠΟΑ, Τριγλία Ραφήνας και Ιάλυσο.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης) Βουτσινάς, Στασινό,ς Γερόλυμος, Βενέτης, Πεχλιβανίδης, Μαρτίνος, Κομνηνός (58′ Σωπάσης), Πίσσας, Μάναλης (80′ Μαργαρίτης, Παυλάκης (75′ Χατζησάββας), Ντούλιας.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αλέκος Ρίζος): Σηφάκης, Τσινιάς, Γραμματίκας, Πέττας (46′ Μπίρης), Ντούμπερετ, Σαμιώτης, Πουλάκης, Κούντου (57′ Αμανατίδης), Ιωάννου, Μάλτσι, Ξαγοραρης (67′ Γουργιώτης).