Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συναρπαστικό παιχνίδι στην Ηλιούπολη

Published

on

Επέστρεψε στις νίκες ο Θρίαμβος Αθηνών μετά από πέντε αγωνιστικές επικρατώντας στην έδρα της Ηλιούπολης με 2-1. Οι κυανέρυθροι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο μέρος και ήταν κυρίαρχοι από την αρχή αλλά στο δεύτερο ημίχρονο γκρέμισαν την εικόνα τους. Μόλις στο 10′ ο Στεφάνου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι χάνοντας τη πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους αλλά στο 24′ ήρθε το 1-0 με δράστη τον Γεμιστό. Στο 42′ ο Λιόλιος υπέπεσε σε πέναλτι αλλά ο Γεμιστός κλώτσησε άουτ μια χρυσή ευκαιρία για το 2-0 και έδωσε την σκυτάλη στους φιλοξενούμενους. Οι πράσινοι μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισαν άμεσα στο 50′ με τον Σαλαπάτα. Οι παίκτες του Μιχάλη Δωματιώτη αντέδρασαν, είχαν δεύτερο δοκάρι στο 68′ με τον Γιώργο Δωματιώτη αλλά στο 71′ ο Σαλαπάτας έπειτα από πάσα του Μαστρογιάννη σφράγισε την ολική ανατροπή για τον Θρίαμβο. Μπαίνοντας στο 90′ ο Ευαγγελόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα αλλά η ομάδα του Μανώλη Καπίρη δεν πτοήθηκε και στο 92′ είχε δοκάρι με πλασέ του Μαστρογιάννη.

Διαιτητές: Γκάμαρης, Γιαννόπουλος, Καραγιαννίδης.

Ηλιούπολη (Μ.Δωματιώτης): Γουλής, Ζιαμπάρας, Γάγγος (67′ Θάνος), Λιάκος (73′ Κρίκος), Χουχουλής, Μελετιάδης (73′ Ορφανός), Ζουμπουνέλης, Εστυλιανίδης, Στεφάνου, Δωματιώτης, Γεμιστός.

Θρίαμβος (Μ.Καπίρης): Αλευρής, Ζαχαρόπουλος, Κατσορίδας (46′ Ευαγγελόπουλος), Θεμελίδης Δ., Λιόλιος (46′ Ζαγκλής), Τσιούγκος, Παππάς, Λιόσης, Σαλαπάτας (86′ Χατζηναθαναήλ), Μαστρογιάννης, Μαντακίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply