Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στο τσακ διπλό ο Αθηναϊκός

Νίκησε 1-0 την Ειρήνη Πετρούπολης

Published

on

Σε ένα παιχνίδι με συναρπαστική εξέλιξη ο Αθηναϊκός απέδρασε με το… διπλό από την Πετρούπολη, επικρατώντας της τοπικής Ειρήνης με 1-0, χάρις σε τέρμα του Παύλου Μπίτιλη στις καθυστερήσεις του αγώνα. Με αυτή τη νίκη οι ”λόρδοι” παρέμειναν στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α’ κατηγορία ΕΠΣΑ, έχοντας σημειώσει σε τέσσερα παιχνίδια το απόλυτο των νικών.

Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο, θέλοντας να επιβάλλουν από νωρίς το ρυθμό τους. Στο 12′ η ομάδα του Βύρωνα άγγιξε το γκολ, όταν σε φάουλ του Βουρλούμη ο Ζαμπαράς με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τσεπέρκα. Στην ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την εικόνα τους χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 52′, καθώς ο Π. Δούμας βρήκε τον Χαμοσφανάδη μέσα στην περιοχή, όμως ο νεαρός επιθετικός των ”πρασίνων” δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μηλιώνη. Εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο χωρίς τέρματα, οι ”ερυθροκίτρινοι” είχαν άλλη άποψη. Στο 91′ σε γέμισμα των φιλοξενούμενων, ο τερματοφύλακας της Ειρήνης, Τσεπέρκας δεν υπολόγισε σωστά με αποτέλεσμα η μπάλα να του φύγει μέσα από τα χέρια και στη συνέχεια ο επερχόμενος Παύλος Μπίτιλης με κοντινή προβολή χάρισε ακόμη ένα πολύτιμο… τρίποντο στην ομάδα του. Διαιτητής ήταν ο Χαρίτος.

 

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡ.: Τσεπέρκας, Δούμας Π., Κούλας, Δούμας Γ. (13′ λ.τρ Κουρουνιώτης), Χαλιάσος, Πατέστης, Λιόντος, Μανδαμαδιώτης (64′ Σκούρτης), Βαφειάδης Δ., Βαφειάδης Ε., Χαμοσφανάδης (80′ Μποζιός).

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μηλιώνης, Βλαχογιάννης, Βουρλούμης, Τζανετής, Μπαλαφούτης (46′ Λεβέντης), Καφαλίδης, Μποτσιβάλης, Ντε Μπαρτόλο, Ζαμπαράς (73′ Μανταδάκης), Μπίτιλης, Ρεντζής (46′ Δρυμούσης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply