Connect with us

Uncategorized

Στην Αθήνα για φιλικά ο Αιολικός

Ρουφ και Ελπιδοφόρο αντιμετωπίζει ο Αιολικός.

Published

on

Η καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος, σε συνδυασμό με την ανάγκη για δυνατά φιλικά παιχνίδια ώστε να μονταριστεί η ομάδα και να είναι πανέτοιμη για το φετινό αγωνιστικό μαραθώνιο, οδηγούν τον Αιολικό στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα για δύο σπουδαία ματς. Αρχικά, η ομάδα του Φώτη Κοκκινέλλη θα τεθεί αντιμέτωπη κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ, ομάδα της Football League 2, σε έναν αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στο Γήπεδο του Ρουφ.

Ο Αιολικός θα επιστρέψει άμεσα στη βάση του, συνεχίζοντας στο νησί τις δυνατές του προπονήσεις και θα επισκεφθεί ξανά την Πρωτεύουσα, δίνοντας ένα ακόμη σημαντικό φιλικό την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, με αντίπαλο τον Ελπιδοφόρο στο “Ζηρίνειο” της Κηφισιάς.

Οι άνθρωποι του Αιολικού εξάντλησαν κάθε πιθανό ενδεχόμενο για την πραγματοποίηση ενός φιλικού αγώνα με ομάδα ανώτερης κατηγορίας αυτό το Σαββατοκύριακο στη Μυτιλήνη, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό παρά τις προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ Γλυφάδας, λόγω της διεξαγωγής των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου στο Δημοτικό Στάδιο.

Πηγή: sportlesvos.gr

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply