Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Στα ημιτελικά ο Εθνικός 1-0 τον Ιωνικό

Published

on

Πιο θετικό ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί ο Απόστολος Σταφσουλάι. Ο 25χρονος φορ, που μπήκε σαν αλλαγή στη θέση του Χαλιμούρδα, με το δικό του γκολ οδήγησε τον Εθνικό στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΠ ,αν και αργότερα τραυματίστηκε. Εξαιρετικά στημένη η ομάδα του Χατζηαλέξη, πανικός από τον κόσμο ,δίκαιη η επικράτηση απέναντι σε ένα Ιωνικό που φάνηκε ανέτοιμος.

Στα πρώτα 10 λεπτά το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό ,με τον Εθνικό να πατάει καλύτερα στο γήπεδο αλλά τον Ιωνικό να έχει μία υποψία φάσης την οποία “καθάρισε” εύκολα ο Χατζημαρινάκης.

Αναγκαστική αλλαγή είχαμε με τη συμπλήρωση 7 λεπτων όταν ο Χαλιμούρδας τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή..Στην θέση του μπήκε ο Σταφσουλάι..

Το παιχνίδι ήταν νευρικό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να “διαβάσουν” η μία το παιχνίδι της άλλης ,με τον Ιωνικό πάντως να χάνει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Σκαφτούρο ο οποίος δεν έπιασε καλά το σούτ φάτσα με το τέρμα.

Τελικά στο 37ο λεπτό έγινε το 1-0. Ο Αθανασόπουλος έβγαλε ωραία μπαλιά τρύπα στον Σταφσουλάι και αυτός νίκησε με ωραίο σουτ τον Αδαμόπουλο για το 1-0..To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Εθνικό να δίνει χώρο στον Ιωνικό με τους μέσους των Νικαιωτών να μην μπορούν να πασάρουν προς τον Σκαφτούρο εύκολα τη μπάλα .Απο κει και πέρα στο 50 ,ο Κάνδιας ύστερα απο προσπάθεια του Σαλίμπασα, ο Κάνδιας έπιασε κεφαλιά χωρίς να βρεί στόχο..Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή με τον σκόρερ Σταφσουλάι να τραυματίζεται απο μαρκάρισμα αντιπάλου και να βγαίνει εκτόι χωρίς να φοράει παπούτσι…

Ο Εθνικός γενικά ήταν καλύτερος απο τον Ιωνικό, ο οποίος έμοιαζε ανούσιος και αν οι παίκτες του Χατζηαλέξη ήταν λίγο πιο τυχεροί στην τελική προσπάθεια τα πράγματα θα είχαν πάρει το δρόμο τους πιο νωρίς. Η αναμέτρηση τελείωσε με μία απίστευτη ευκαιρία του Σαλίμπασα και τους παίκτες να γίνονται ένα με τον κόσμο μετά το τέλος του αγώνα με τον κόσμο με το χαρακτηριστικό ΟΛΕ να κυριαρχεί και τον Εθνικό να περνάει στα ημιτελικά.

Εθνικός:   Χατζημαρινάκης, Τσαραούσης, Ξενιτόπουλος, Κάνδιας, Μπενάς.
Χαλιμούρδας(7’Σταφσουλάι 80’ λ.τρ. Παπαιωάννου)), Γιουβανέλης, Γκορόγια, Γαλάνης, Σαλίμπασα, Αθανασόπουλος(60’Μιχαήλ).
Ιωνικός: Αδαμόπουλο,Χιώτογλου,Μωυσιάδης,Κωνσταντόπουλος,Ατματζίδης,Μαργιόλης( 52’Τσακίρης),Ανδρεαδάκης, ,Κουμουλίδης, Ιγκλι (68’Γεωργίου),Σκαφτούρος,  Λαμπρινάτος ( 70’ Αχλαδιώτης).

ethnikos-fc.blogspot.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply