Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σπανός στον Άρη Πετρούπολης

Published

on

Διατεθειμένοι να κυνηγήσουν την άνοδο μέχρι τέλους και να δικαιωθούν οι κόποι της χρονιάς δείχνουν στον Άρη Πετρούπολης βάσει των κινήσεων που γίνονται τα τελευταία 24ωρα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Νίκος Κούστας και οι συνεργάτες του με συντονισμένες και προσεκτικές κινήσεις εντάσσουν στο σύλλογο ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν άμεσα αφού οι ισορροπίες στον συγκεκριμένο όμιλο είναι λεπτες.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά την προσθήκη των Άγγελου Πανούση και Σάββα Ηλιάδη, ακόμη ένας ταλαντούχος μεσοεπιθετικός εντάχθηκε στο ρόστερ του Άρη.

Ο λόγος για τον 23χρονο ακραίο επιθετικό Άγγελο Σπανό που έμεινε ελεύθερος το πρωί της Τρίτης από το Αιγάλεω.

Ο περσινός πρωταθλητής με τη φανέλα του “Σίτι” ήρθε σε συφμωνία με το σύλλογο των δυτικών προαστίων και θα αποτελέσει ακόμη ένα σπουδαίο όπλο στη φαρέτρα του Αλέξη Γκλεγκλέ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο-Λάμπρο Σπανό. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 23 χρονών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής και μέχρι πρότινος άνηκε στο δυναμικό του ΑΟ Αιγάλεω. Φέτος είχε ενεργό ρόλο στην πορεία της ιστορικής ομάδας των δυτικών προαστίων ενώ πέρυσι αποτέλεσε ένα από τα πρόσωπα που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιστροφή του Αιγάλεω στις επαγγελματικές κατηγορίας Παράλληλα, ο Σπανός έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Αγία Παρασκευή, Θρίαμβο Αθηνών, Χαλάνδρι και στις ακαδημίες του Πανιωνίου. Η διοίκηση του Α.Σ. ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται ό,τι καλύτερο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για σημαντική επιτυχία από πλευράς διοίκησης αφού κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ΕΠΣΑ τα τελευταία χρόνια.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply