Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σημαντική νίκη για τη Δόξα Βύρωνα

Published

on

Με σκόρερ τον Ρόγκα η Δόξα Βύρωνα επέστρεψε στις νίκες με 1-0 κόντρα στη Διάνα Ηλιούπολης, η οποία αγωνίστηκε μάλιστα με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση και οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν να βγάλουν στο χορτάρι τα πλάνα τους. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της συνάντησης στο 25′ με τον Ρόγκα να πλασάρει από κοντά και να χαρίζει το τρίποντο στους κυανόλευκους ύστερα από έξι αγωνιστικές. Επίσης, στο δεύτερο μέρος η Δόξα είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Λέσι αλλά το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος. Έτσι οι Βυρωνιώτες ανέβηκαν στους 27 βαθμούς στην 11η θέση ενώ οι κόκκινοι έπεσαν 8οι με 34 πόντους.

Διαιτητές: Κοσικίδης, Δόσης, Νικολάδος.

Δόξα (Λάκης Σμυρνής):  Μουκέας, Αγγελακόπουλος, Καλύβας, Τζανετής, Γκουντελίτσας, Σκούρας, Μπεκατώρος, Ρόγκας (77′ Παπαχειμώνας), Λέσι, Λεβέντης (68′ Ζάκα), Βασιλογιάννης ( 81′ Βιτωράτος).

Διάνα (Γιάννης Χατζηράπτης): Κόρας, Βογιατζόπουλος, Λουτσάι, Μπελέρης, Νίκολι, Δημογιάννης (67′ Μπαλαφούτης Χ.), Καλουδιώτης (80′ Μούτος), Κιάμος, Χούδρας (55′ Κουταλακίδης), Ανδρέου, Σταθακόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply