Connect with us

4ος Όμιλος

Προοδευτικη-ΠΟΑ 3-0

Published

on

Για 13ο παιχνίδι η Προοδευτική παρέμεινε αήττητη παρουσιάζοντας τρομερή εικονά στο γήπεδο επικρατώντας εύκολα με 3-0 του ΠΟΑ που δεν βρέθηκε καθόλου στο γήπεδο. Οι βυσσινί’ ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να πάρουν μια μεγάλη νίκη και να φτάσουν τους 29 βαθμούς και τη 6η θέση. Στο 3′ μόλις ο Κανελλόπουλος απείλησε, με τον ΠΟΑ να χάνει ευκαιρια στο 7′ με τον Φραγκιαδάκη. Στο 34′ ο Ζίζηλας με προβολή έκανε το 1-0 μετά το φαουλ του Λέκκα, με τον Κανελλόπουλο να χάνει πάλι σημαντική φαση στο 55′.

Στο 54′ ο Ατματζίδης νικήθηκε από τον Γιαγκιόζη, όμως ο Μπέλερη στο 73′ με κεφαλιά έκανε το 2-0, και επιβεβαίωσε διακαίως ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους μέσους στην κατηγορία. Στο 85′ ο Γιακούμπι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Μπαντίκος, Ντάλλας, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Πατσατσόγλου, Παπανικόλας, Πέπας(52’ Τσαραούσης), Μπέλερης, Κανελλόπουλος, Λέκκας, Ατματζίδης(84’ Γιακούμπη)

ΠΟΑ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Πετράκης, Παπαδομιχελάκης, Πρωτογεράκης(75’ Σακλαμάκης), Γενιτσαρίδης, Πετράς, Χατζηανδρέου, Χαρίτος(57’ Σταθόγλου), Ρουμπάκης, Φραγκιαδάκης(57’ Μπουτσάκης), Τριανταφύλλου